Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

شرکت خودروسازی سیتروئن فرانسه یک روز قبل از سفر «حسن روحانی» رئیس جمهوری اسلامی ایران به پاریس، برای ورود به بازار خودروی ایران جلسه فوق العاده برگزار می کند.

به گزارش ایرنا، خبرگزاری رویترز در مطلبی از پاریس به نقل از یک مقام نزدیک به شرکت « پژو - سیتروئن» اعلام کرد که هیات مدیره این شرکت قرار است یک روز قبل از سفر رئیس جمهوری ایران به فرانسه، جلسه فوق العاده ای تشکیل دهد تا بتوانند فرصت های ورود به بازار خودرو به ایران را بعد از برجام (برنامه جامع اقدام مشترک) و لغو تحریم های اقتصادی علیه ایران، بررسی کنند.

بر اساس این گزارش، رئیس جمهوری ایران که اکنون در ایتالیا بسر می برد، صبح چهارشنبه در راس یک هیات بلند پایه سیاسی و اقتصادی وارد فرانسه می شود تا در این سفر دو روزه با مقامات و صاحبان صنایع این کشور راه های گسترش روابط و همکاری های اقتصادی را بررسی و قراردادهایی را با طرف های فرانسوی امضاء کنند.

بر اساس این گزارش، گروه خودروسازی پژو به عنوان بزرگترین شرکت خودرو سازی اروپا قرار است فردا، پیش از امضای چند قرارداد اقتصادی و تجاری میان طرف های فرانسوی با همتایان ایرانی خود در کاخ ریاست جمهوری الیزه پاریس، جلسه فوق العاده تشکیل دهد.

گزارش رویترز حاکی است، مقامات پژو تاکنون هیچ اظهار نظری در این خصوص انجام ندادند اما مشغول فعالیت های خود هستند تا درصورت نتیجه بخش بودن مذاکرات فردا و پس فردا با هیات ایرانی، آن را اعلام عمومی کنند. 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24