Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

سفر مدیران ولوو و اسکانیا به ایران

مدیران عامل گروه شرکت های «ولوو» و «اسکانیا» اسفندماه امسال برای شرکت در سومین همایش بین المللی صنعت خودرو ایران به تهران می آیند.  

به گزارش ایرنا، مارتین لاندستد مدیر عامل گروه ولوو و هنریک هنریکسون مدیرعامل شرکت اسکانیا به عنوان سخنرانان کلیدی در سومین همایش بین المللی صنعت خودرو ایران حضور می یابند.

شرکت ولوو هم اکنون با شرکت سایپادیزل برای تولید خودروهای سنگین و کشنده قرارداد دارد و شرکت اسکانیا نیز با شرکت های عقاب افشان (تولید اتوبوس) و گروه ماموت (خودروهای سنگین) همکاری مشترک دارد.

سومین همایش بین المللی صنعت خودرو ایران دهم و یازدهم اسفند ماه امسال در سالن اجلاس سران برگزار می شود. نخستین نمایشگاه توانمندی های صنعت خودرو ایران نیز نهم تا دوازدهم اسفندماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار خواهد شد.

اسکانیا و ولوو دو شرکت سوئدی سازنده خودروهای سنگین و قطعات مربوط به آن هستند. تریلی، کامیون، اتوبوس، تجهیزات ترابری و موتورهای دیزلی از جمله تولیدات این دو شرکت است.

مدیران دو غول خودروسازی سنگین جهان به ایران می آیند
 

منبع: ایرنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24