Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

شش پناهجوی ایرانی در اعتراض به اقدام پلیس فرانسه برای جمع کردن اردوگاه موسوم به جنگل در شهر بندری کاله در شمال شرق فرانسه اقدام به دوختن لب های خود کردند.

به گزارش عصر ایران ؛ اقدام این شش پناهجوی ایرانی با درخواست بازدید نماینده کمیساریای عالی پناهجویان سازمان ملل از اردوگاه جنگل در کاله انجام شده است.
 این اقدام 6 پناهجوی ایرانی دیروز (چهارشنبه) در سومین روز ازاقدام پلیس فرانسه برای جمع آوری اردوگاه موسوم به جنگل انجام شده است.

در این اردوگاه بیش از 2 هزار پناهجوی غالبا سوری و عراقی و افغانی زندگی می کنند. آنها می خواهند از طریق کانال مانش راهی بریتانیا شوند.

تعداد دقیق پناهجویان ایرانی که در اردوگاه جنگل مستقر هستند، مشخص نیست. پناهجویانی که در این اردوگاه زندگی می کنند هنوز اقدام به ثبت نام و درخواست پناهندگی نکرده اند.

وزارت کشور فرانسه اعلام کرده است به طرح جمع آوری اردوگاه کاله و انتقال پناهجویان به اردوگاهی جدید در دانکرک فرانسه ادامه خواهد داد.

برخی از پناهجویان ساکن این اردوگاه  در روزهای گذشته با پلیس فرانسه درگیر شده اند و با آتش زدن چادرها و رفتن به بالای کانکس های موقت اسکان خود در برابر اقدام پلیس به منظور انتقال آنها به اردوگاهی جدید مقاومت کرده اند.

در صورت انتقال پناهجویان اردوگاه موسوم به جنگل به اردوگاه جدید، آنها می بایست قید مهاجرت به بریتانیا را زده و هنگام رسیدن به اردوگاه جدید با ثبت نام ، از دولت فرانسه درخواست پناهندگی کنند.
 
 

 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24