Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

جلال جلالی‌ زاده نماینده دور ششم مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با «آفتاب» با بیان عملکرد مجلس نهم گفت: قانون گذاری و نظارت بر عملکرد مسئولان به نمایندگی از ملت از وظایف اصلی نمایندگان است که به سه شکل تذکر، سوال و در ‌‌نهایت استضاح انجام می‌ گیرد.

نماینده دور ششم مجلس شوراری اسلامی: اگر مجلس نظارت می‌ کرد، احمدی‌ نژاد خزانه را خالی نمی‌ کرد

جلال جلالی‌ زاده نماینده دور ششم مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با «آفتاب» با بیان عملکرد مجلس نهم گفت: قانون گذاری و نظارت بر عملکرد مسئولان به نمایندگی از ملت از وظایف اصلی نمایندگان است که به سه شکل تذکر، سوال و در ‌‌نهایت استضاح انجام می‌ گیرد. 

به گزارش آفتاب، وی افزود: اگر بخواهیم عملکرد ۴ ساله مجلس نهم را مورد بررسی قرار دهیم باید آن را به دو دوره تقسیم کرد. دوره اول، فرصت یک ساله همزمان با دولت دهم بود. فرصتی که هیچگاه نظارتی بر عملکرد مسئولان آن دوره انجام نگرفت. نتیجه این بی‌ توجهی و عدم نظارت درباره عملکرد مسئولان دولت محمود احمدی‌ نژاد بود که موجب نفوذ فسادهای زیادی در نهادهای مختلف کشور شد که نمونه بارز آن جرائم معاون اول آن دولت بود که پس از محاکمه به ۵ سال زندان محکوم شد. 

وی در ادامه گفت: اگر در‌‌ همان زمان مجلس نظارت کاملی بر عملکرد مسئولان داشت، شاید هرگز شاهد مشکلاتی که با روی کار آمدن دولت یازدهم برملا شد، نبودیم. چطور می‌ شود با وجود مجلسی که عملکرد نظارتی آن مشخص است، با این همه درآمدهای کلان کشور که از محل فروش نفت بدست آمد دولت قبل خزانه را خالی تحول دولت روحانی داد. 

این فعال سیاسی اصلاح طلب تاکبد کرد: برکسی پوشیده نیست که نظارت مجلس نهم در دولت گذشته هیچوقت مسئولانه و دقیق و بر اساس وظیفه انجام نشد که اگر انجام می‌ گرفت این همه گرفتاری‌ های اقتصادی متوجه کشور نمی‌ شد. 

جلالی‌ زاده در ادامه به دوره دوم مجلس نهم که همزمان با فعالیت دولت یازدهم بود اشاره کرد و گفت: در این دولت بجای نظارت‌ های مسئولانه شاهد نظارت‌ ها سلبی بوده‌ ایم. نمایندگان بیشتر به دنبال کارشکنی، استیضاح و سوال از وزیرانی بودند که در کار خود بسیار موفق بوده و تصدی وزارتخانه‌ هایی را بر عهده داشتند که با قشر نخبه و آگاه جامعه در ارتباط بودند. 

وی به عنوان نمونه به ماجرای استیضاح وزیر آموزش عالی اشاره کرد و گفت: این مجلس نه به دلیل منافع ملت و نه بخاطر نقص و ناتوانایی وزرا بلکه تنها به دلیل رقابت‌ های جناحی و حزبی قصد تضعیف و ناکارآمد نشان دادن دولت را داشتند. 

وی ادامه داد: با همه این اتفاقات و برخوردهایی که با وزیران دولت یازدهم صورت گرفت می‌ شد حدس زد که قضاوت مردم چیست. ملت ایران بخوبی تشخیص می‌ دادند که دلیل این حجم از سوالات و کارت زرد‌ها و استیضاح‌ ها به چه دلیلی صورت می‌ گیرد. 

جلالی‌ زاده به بیان قضاوت مردم در مورد نحوه عملکرد مجلس نهم پرداخت و گفت: افکار عمومی جامعه با حضور در پای صندوق‌ های رای پاسخ خوبی به تمام ناتوانی‌ ها و کارشکنی‌ های نمایندگان مجلس دادند. 
 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24