قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا براساس مصوبه عصر امروز شورای رقابت باز هم افزایش یافت. موضوع قیمت گذاری خودرو در جلسه عصر امروز شورای رقابت مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا با مجوز این شورا افزایش یافت.

قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا براساس مصوبه عصر امروز شورای رقابت باز هم افزایش یافت.
به گزارش فارس، موضوع قیمت گذاری خودرو در جلسه عصر امروز شورای رقابت مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا با مجوز این شورا افزایش یافت.
بر این اساس شورای رقابت مجوز افزایش 1.81 درصدی قیمت محصولات ایران خودرو و همچنین افزایش 0.4 درصدی قیمت محصولات سایپا را صادر کرد.
به گفته رضا شیوا رئیس شورای رقابت این مقدار افزایش قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا براساس نرخ تورم بخشی تولیدات این شرکت ها و همچنین نمره منفی کیفیت محصولات شان صورت می گیرد.
وی با بیان اینکه نرخ تورم بخشی محصولات ایران خودرو 3.72 درصد بوده است، گفت: این شرکت موفق به دریافت جایزه کیفیت 0.1 درصدی شد و بر همین اساس قیمت محصولاتش تا 1.81 درصد افزایش می یابد.
شیوا همچنین با اشاره به نرخ تورم بخشی 4.28 درصدی محصولات سایپا اظهار داشت: بر این اساس مجوز افزایش 0.4 درصدی محصولات سایپا صادر شد که می توان به افزایش 150 هزار تومانی قیمت سایپا 131 مدل SX اشاره کرد.
وی همچنین با بیان اینکه شرکت سایپا به دلیل مشکلات کیفی در تولید محصولاتش مشمول جریمه کم کیفیتی شده است، اظهار داشت: جریمه کیفی محصولات سایپا منفی 1.86 درصد بوده است.
رئیس شورای رقابت با بیان اینکه در جلسه امروز شورا برای ادامه اجرای دستورالعمل قیمت گذاری خودرو در سال جاری نیز موافقت شد، گفت: به زودی قیمت انواع خودروها بر اساس این دستورالعمل از طرف شورای رقابت اعلام خواهد شد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.