Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

انتخاب / مشاوران جورج بوش پدر و پسر به رسانه‌های محلی گفته‌اند که این دو رئیس جمهور سابق آمریکا، در نظر ندارند تا در انتخابات ریاست جمهوری از نامزدی دونالد ترامپ از سوی حزب جمهوریخواه حمایت کنند.

بی بی سی نوشت: این اولین بار در ۵ انتخابات گذشته خواهد بود که جورج بوش پدر،۹۱ ساله، نامزدی را تایید نمی‌کند.
جورج بوش پدر و پسر، پیشتر و در جریان تبلیغات انتخابات درون حزبی، از جب بوش، که پیشتر فرماندار فلوریدا بود، در مقابل دیگر نامزدها حمایت کرده بودند.
جب بوش در ماه فوریه تصمیم گرفت که از دور رقابت‌ها کنار بکشد.
اگرچه هیچ یک از این دو رئیس جمهور سابق به طور آشکار از ترامپ و یا سیاست‌های وی انتقاد نکرده‌اند، اما جورج بوش پسر در اظهاراتی در حمایت از نامزدی برادر خود، جب بوش، گفت که "قویترین فرد ضرورتا آن فردی که زیاد داد و فریاد می‌کند نیست."
او افزود: "می فهمم که آمریکاییها بسیار خشمگین و عصبی هستند. اما ما به کسی در کاخ سفید نیاز نداریم که آیینه مستقیم این خشم باشد و شعله‌های آتش را افزون کند."
ترامپ اکنون با توجه به کنار کشیدن دو رقیب اصلی خود در مبارزات ابتدایی درون حزبی، عملا تنها نفر باقی مانده است و به احتمال زیاد در مجمع انتخاباتی حزب در صورتی که اتفاق خاصی رخ ندهد، به عنوان نامزد نهایی این حزب برای رقابت‌های اصلی ریاست جمهوری آمریکا معرفی خواهد شد.
احتمال کسب نامزدی حزب جمهوریخواه از سوی ترامپ باعث بروز شکاف در این حزب شده است. شماری از اعضای بلندپایه و مهم این حزب گفته‌‌اند که از ترامپ در انتخابات حمایت نخواهند کرد.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24