آمریکا گفته است که روسیه در ٢ ساختمان این کشور مشغول «جمع آوری اطلاعات» بوده است...

بورس24 : آمریکا گفته است که روسیه در 2 ساختمان این کشور مشغول «جمع آوری اطلاعات» بوده است.
آمریکا به ۳۵ دیپلمات روس و اعضای خانواده آنها که در سفارتخانه روسیه در واشنگتن و کنسولگری این کشور در سانفرانسیسکو مشغول به کار هستند، ۷۲ ساعت فرصت داده است که خاک آمریکا را ترک کنند.
به گزارش عصر ایران به نقل از یورونیوز؛ واشنگتن گفته است که این اقدام تنبیهی به دلیل دخالت دولت روسیه در انتخابات آمریکا و بدرفتاری با دیپلماتهای آمریکایی در روسیه صورت گرفته است.
اسامی دیپلمات های اخراج شده اعلام نشده است. هر چند به گزارش رسانه های آمریکا به نظر می رسد سرگی کیسلیاک سفیر روسیه در آمریکا جزء این افراد نیست.
دولت آمریکا همچنین گفته است که فعالیت روسیه را در دو ساختمان متعلق به دولت این کشور در آمریکا متوقف می کند. آمریکا می گوید روسیه در این ساختمان ها مشغول «جمع آوری اطلاعات» بوده است.
همزمان کاخ سفید ۹ نهاد و شخص روس را تحت تحریم قرار داده است. وزارت دارایی آمریکا اعلام کرده است که این افراد و نهادها تلاش کرده بودند که بر روند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تاثیرگذار باشند.
در طول مبارزه های انتخاباتی در آمریکا دولت روسیه به نفوذ به ایمیل های کمیته ملی دموکرات ها متهم شده بود تا به کارزار انتخاباتی دونالد ترامپ کمک کند.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.