کارشناسان تغذیه می گویند: در تمامی روغن های جامد که در قوطی های حلب بسته بندی می شود به دلیل این که از مخلوط روغن های بازیافتی و فسادپذیر که بوی بسیار بدی دارند استفاده می شود، تولیدکنندگان آن به ناچار مجبور به استفاده از اسانس های شیمیایی با طعم روغن حیوانی و زعفران هستند تا مصرف کننده متوجه بوی بد این روغن ها نشود!

در حالی که شورای عالی سلامت و امنیت غذایی طی دستوری به تولیدکنندگان روغنهای خوراکی، خواستار توقف تولید روغنهای جامد شده بود همچنان مصرف روغن جامد از رسانه ملی تبلیغ می شود.
به گزارش «نسیم آنلاین» به نقل از شفاف، بر اساس تصمیم اتخاذ شده در شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور، تولید روغن خوراکی نیمه جامد قرار بود تا پایان امسال در تمام شرکت های تولید کننده روغن خوراکی در کشور متوقف می شد و از خیلی قبل تر هم تبلیغات این مدل روغن ها نیز در رسانه ها ممنوع اعلام شده است.
تهیه و توزیع روغن جامد و نیمه جامد خوراکی حدود 3 دهه است که در کشورهای پیشرفته و اروپایی ممنوع شده است چرا که کارشناسان معتقدند این روغن ها به دلیل دارا بودن لینولنیک اسید(امگا3) بیش از 3درصدی و وجود طعم دهنده، برای سرخ کردن نمی تواند مناسب باشد.
جالب تر آن که مصرف این روغن ها حتی در کشورهای عربی نیز ممنوع شده است.
تبلیغات این روغن ها در بیلبوردها و رسانه ملی در حالی انجام می شود که تولیدکنندگان این روغن های ممنوعه در تبلیغات خود به نوعی به دنبال القاء سالم بودن روغن های خود بوده و این در صورتی است که تاکنون هیچ منبع رسمی و معتبر داخلی و خارجی رای به سالم بودن روغن های نیمه جامد نداده است!
کارشناسان تغذیه می گویند: در تمامی روغن های جامد که در قوطی های حلب بسته بندی می شود به دلیل این که از مخلوط روغن های بازیافتی و فسادپذیر که بوی بسیار بدی دارند استفاده می شود، تولیدکنندگان آن به ناچار مجبور به استفاده از اسانس های شیمیایی با طعم روغن حیوانی و زعفران هستند تا مصرف کننده متوجه بوی بد این روغن ها نشود!
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.