پیشنهاد سود ۴٠ درصدی مؤسسات مالی غیر مجاز! در طی این مدت ساماندهی این مؤسسات بایستی از سوی بانک مرکزی انجام می شد، اما به دلیل کوتاهی هایی که صورت گرفت، متاسفانه شاهد تجمعات مختلف سپرده گذاران در مقابل برخی از این مؤسسات بودیم و حتی برخی از این مؤسسات مالی سود تا ۴٠ درصد هم به مشتریان خود پیشنهاد کرده اند...!

بورس24 : احمد محمدی انارکی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس و نماینده شهرستان های انار و رفسنجان در گفت و گویی در مورد برخورد بانک مرکزی با مؤسسات مالی غیر مجاز اظهار داشت: سابقه فعالیت مؤسسات اعتباری غیر مجاز به دهه هفتاد و هشتاد بر می گردد.
وی افزود: متاسفانه این مؤسسات در طول این مدت بزرگ شدند و با عناوین مختلف اعتماد مردم را جلب کردند.وی افزود: متاسفانه حسابرسی ها در این مؤسسات درست نبودند و این وضعیت به لحاظ اقتصادی و اجتماعی مشکل ساز شد.
محمدی انارکی خاطر نشان کرد: در این مدت ساماندهی مؤسسات باید از سوی بانک مرکزی انجام می شد، اما به دلیل کوتاهی هایی که صورت گرفت، متاسفانه شاهد تجمعات مختلف سپرده گذاران در مقابل برخی از این مؤسسات بودیم.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس افزود:در آخرین جلسه ای که به این منظور از سوی بانک مرکزی برگزار شد، مقرر شد تا پایان سال نود و شش ساماندهی مؤسسات مالی صورت پذیرد.
وی ادامه داد: برخی به این نکته توجه ندارند که پرداخت سودهای بالا قانونی نیست. این موضوع قابل باور نیست که برخی از این مؤسسات مالی سود تا 40 درصد هم به مشتریان خود پیشنهاد کرده اند.
محمدی انارکی افزود: متاسفانه این مؤسسات تاکنون بیشتر حساب سازی کرده اند و تنها سودهای واهی به مردم ارائه داده اند، در حالی که پرداخت سودهای غیر متعارف و علی الحساب غیرقانونی بود.
وی افزود: این مؤسسات درآمدی نداشتند تا به این میزان سودهای بالا پرداخت کنند، اما خوشبختانه بانک مرکزی هم اکنون با قدرت وارد شده و امیدواریم برای همیشه بتواند جلوی پرداخت سودهای غیر متعارف این موسسات را بگیرد.
منبع: ایلنا
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.