Bourse24 Ads 235

Bourse24 Ads 220
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 215
تبلیغ بورس24

مسعود کرباسیان وزیر اقتصاد در خصوص مشکلات مربوط به شرکت های هپکو و آذرآب گفت: مشکلات و مسایل پیش آمده مربوط به این دو شرکت را به حساب خصوصی سازی نیندازیم؛ زیرا آذرآب و هپکو توسط سازمان خصوصی سازی واگذار نشده اند...

وزیر اقتصاد: واگذاری ها به بخش خصوصی از طریق بورس صورت پذیرد / سیاست ما همین است

بورس24 : وزیر اقتصاد در خصوص مشکلات مربوط به شرکت های "هپکو" و "آذرآب" گفت: مشکلات و مسایل پیش آمده مربوط به این دو شرکت را به حساب خصوصی سازی نیندازیم؛ زیرا آذرآب و هپکو توسط سازمان خصوصی سازی واگذار نشد.

مسعود کرباسیان در هفتادمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی که صبح امروز برگزار شد گفت: سیاست دولت در خصوصی سازی، واگذاری به بخش خصوصی واقعی با اولویت واگذاری از طریق بورس است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی در این نشست که با حضور برخی از اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران و مدیران عامل بانکها برگزار شد افزود: پیگیری های دولت نباید منجر به توقف کار واگذاری شود، بلکه باید سهامدار واقعی بیاید و کار را در دست بگیرد.

وی همچنین در خصوص مشکلات مربوط به شرکتهای "هپکو" و "آذرآب" نیز گفت: مشکلات و مسایل پیش آمده مربوط به این دو شرکت را به حساب خصوصی سازی نیندازیم؛ زیرا آذرآب و هپکو توسط سازمان خصوصی سازی واگذار نشد.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: حسابرسی ویژه برای حفظ حقوق سهامداران در حال انجام است.

کرباسیان خاطرنشان کرد: هپکو یک واحد بزرگ ماشین سازی است که چندین هزار تن سازه در حال اجرا داشته است و باید جوابگو سفارشات مشتریان خود باشد.

وی همچنین از مذاکره 4 جانبه برای تعیین تکلیف وام گیرندگان ارزی سال 91 و شیوه تسویه حساب آن با بانک ها خبر داد و گفت: در حاشیه جلسه امروز شورای پول و اعتبار، به جمع‌ بندی می رسیم.

کرباسیان در خصوص اختلافات بخش خصوصی و دولت و بانک مرکزی در خصوص ماده 46 قانون رفع موانع تولید گفت: واردکنندگان همه برگ سبز و سابقه را دارند و اگر تائیدیه اسناد لازم دارند، وزارت اقتصاد همکاری لازم را خواهد کرد؛ البته این وظیفه سازمان حمایت بوده که باید مشخص می کرده که به دلیل مابه التفاوت نرخ ارز در سال 91، کالاهایی که قبل از گرانی ارز در سال 91 وارد شده باید با چه قیمتی فروخته می شده است.

وی در خصوص اختلافات پیش آمده در خصوص این ماده قانونی خاطرنشان کرد: دولت از دو محل از صادرکنندگان حمایت خواهد کرد؛ به این معنا که یا با تصویب بسته حمایتی باید خسارت صادرکنندگان را بدهیم یا از محل صندوق ضمانت صادرات ایران است.

وزیر اقتصاد گفت: امروز در حاشیه جلسه شورای پول و اعتبار، در مذاکره ای که میان وزارت اقتصاد، بانک مرکزی، وزارت صنعت و اتاق ایران صورت می گیرد، در خصوص شیوه اجرای ماده 46 قانون رفع موانع تولید، تصمیم گیری خواهیم کرد.

وی افزود: تجدید ارزیابی دارایی ها به واحدهای تولیدی کمک خواهد کرد که از ورشکستگی نجات یابند؛ بنابراین باید اصول حاکمیت شرکتی را اعمال کنیم.

در ادامه هفتادمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی، پیگیری مصوبه شصت و هفتمین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی در خصوص "اعتراض به اجرای حکم ماده 46 قانون رفع موانع تولید" و پیشهادات اصلاح آن و نیز پیگیری مصوبه شصت و چهارمین نشست شورا در خصوص "موضوع تعلق مالیات بر افزایش بهای ناشی از تجدید ارزیابی دارایی های اشخاص حقوقی" مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

گفتنی است، همچنین در این جلسه موضوعات بررسی مشکلات ناشی از حفظ قدرت خرید اسناد خزانه اسلامی موضوع آیین نامه اجرایی بند (ه) تبصره 5 قانون بودجه 1396 و بررسی مشکلات ناشی از وجود واسطه گری و عدم حفظ ارزش اوراق مشارکت طرحهای عمرانی دولت (با هدف تسویه بدهی پیمانکاران حوزه صنعت احداث) در فرآیند فروش آنها، طرح و مورد بررسی قرار گرفت.

منبع: تسنیم 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 193


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 188
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 206
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24