بازدهی این اوراق سالانه حداقل ۱۷ درصد است مدیر عامل شرکت تامین سرمایه امید (سهامی عام)، از عرضه اوراق صکوک اجاره شرکت گل گهر به ارزش ٣٠٠ میلیارد تومان و با بازدهی سالانه حداقل ۱۷ درصدی خبر داد و گفت...

بورس24 : مدیر عامل شرکت تامین سرمایه امید (سهامی عام)، از عرضه اوراق صکوک اجاره شرکت گل گهر به ارزش 300 میلیارد تومان و با بازدهی سالانه حداقل ۱۷ درصدی خبر داد.
این اوراق که در بورس اوراق بهادار تهران عرضه میشود، دوره عمر 4 ساله داشته و نرخ سود آن نیز 17 درصد و مقاطع پرداخت سود آن هر 3 ماه یکبار از تاریخ انتشار است.
حبیب رضا حدادی مدیر عامل شرکت تامین سرمایه امید با توجه به صدور مجوز نهایی انتشار صکوک اجاره شرکت معدنی و صنعتی گلگهر (سهامی عام)، توسط مدیریت نظارت بر بازار اولیه سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: اوراق اجاره مجوز گرفته جهت تأمین مالی شرکت معدنی و صنعتی گل گهر به منظور بخشی از سرمایه در گردش مورد نیاز و همچنین مشارکت در افزایش سرمایه شرکت سرمایه پذیر منتشر خواهد شد و دارایی های مبنای انتشار صکوک اجاره، ماشین آلات و تجهیزات خط 5 و 6 کنسانتره سنگ آهن می باشد.
وی اظهار داشت: ناشر اوراق اجاره گل گهر شرکت واسط مالی اردیبهشت سوم (با مسئولیت محدود) است و ضمانت پرداخت اصل و فرع آن بر عهده بانک پارسیان خواهد بود. همچنین مسئولیت بازارگردانی و تعهد پذیره نویسی اوراق را شرکت های تامین سرمایه امید (سهامی عام) به مبلغ 2.000 میلیارد ریال و تأمین سرمایه لوتوس پارسیان (سهامی خاص) به مبلغ 1.000 میلیارد ریال بر عهده دارند و عامل پرداخت نیز همانند سایر اوراق بدهی منتشر شده در سنوات قبل، شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه است.
وی افزود، در سال 1396 با تلاش سازمان بورس و اوراق بهادار و شرکتهای تامین سرمایه، حجم انتشار اوراق بهادار منتشره در بازار سرمایه رشد چشم گیری نسبت به سال قبل داشته به نحوی که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از 48 درصد رشد را نشان می دهد که این امر نشان دهنده کمک به بخش تولیدی جهت تأمین منابع مالی مورد نیاز و حرکت در جهت تحقق بند یک سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی می باشد.
وی اعلام نمود شرکت تامین سرمایه امید مفتخر است که تاکنون سهم مثبتی در این رشد داشته و امیدوار هستیم برنامهریزی و هدفگذاری مناسبی نیز برای ارتقای سهم خود در انتشار اوراق آتی سازمان بورس و اوراق بهادار داشته باشیم.
وی گفت: بر این اساس شرکت تأمین سرمایه امید آمادگی خود جهت تامین مالی کلیه شرکت های سهامی عام، سهامی خاص، تعاونیها و سایر نهادها و مؤسسات واجد شرایط که تمایل به تامین مالی از طریق انتشار اوراق داشته باشند را اعلام می نماید.
وی در خصوص پیامدهای انتشار اوراق بر روی قیمت سهام شرکت نیز گفت: با توجه به ماهیت خدماتی شرکت های تامین سرمایه و با امعان نظر به اینکه کارمزدهای ناشی از قبول سمت های بازارگردانی و تعهد پذیره نویسی به عنوان یکی از سر فصل های درآمدی این شرکت های محسوب می گردد، انعقاد هر گونه قرارداد تامین مالی به ویژه آن بخش از قراردادهایی که به مرحله اخذ مجوز انتشار رسیده باشند، می تواند در شرایط نرمال بر سودآوری شرکت اثر گذار باشد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.