جوانان ونزوئلایی: از این کشور می رویم! بر اساس پیش بینی ها، در حال حاضر تعداد کل پناهجویان ونزوئلا چهار میلیون نفر است. این در حالی است، که کل آوارگان جنگ سوریه شش میلیون نفر بوده و با ادامه وضعیت بغرنج اقتصادی در ونزوئلا، احتمالا تعداد پناهجویان ونزوئلایی از این تعداد بیشتر خواهد بود...

بورس24 : با روی کار آمدن نیکلاس مادورو در ونزوئل ، بحران اقتصادی و مشکلات مردم در این کشور بیش از گذشته افزایش یافت. در ۱۹ آگوست، هزار پناهجوی ونزوئلایی به شهر مرزی پاکارایما در برزیل گریختند اما با حمله مردم محلی مواجه شدند.
به گزارش اکونومیست، شهر پاکارایما در مجموعه ۱۲ هزار نفر جمعیت دارد اما نزدیک به هزار آواره ونزوئلایی نیز در هفته های اخیر به این شهر وارد شده اند، که اکثر آنها در خیابان ها زندگی می کنند.
در کشورهای دیگر وضعیت پناهجویان ونزوئلایی به مراتب بدتر است. در ۱۸ آگوست با ورود پناهجویان به مرزهای اکوادور درگیریهایی میان مردم محلی و مهاجران رخ داد که در نهایت مقامات اکوادور از ظهر همان روز مقررات جدیدی را به اجرا گذاشتند، که بر اساس آن، تنها شهروندان ونزوئلایی که پاسپورت معتبر دارند، می توانند وارد اکوادور شوند. کشور پرو هم از ۲۵ آگوست همین قانون را به اجرا گذاشت.
با شروع ریاست جمهوری مادورو به دلیل بحران اقتصادی، سرکوب سیاسی و سوء مدیریت، تعداد مهاجران از این کشور افزایش قابل توجهی یافته است. نرخ تورم به بیش از ۸۰ هزار درصد رسیده و بولیوار - پول ملی این کشور- ارزش خود را از دست داده است. کمبود مواد غذایی و دارو از دیگر دلایل خروج مردم از ونزوئلا است.
در ۲۰ آگوست، مادورو بسته اصلاحات اقتصادی جدیدی را ارائه داد که در آن با معرفی یک ارز جدید، پنج صفر از بولیوار بی ارزش این کشور حذف کرده، حداقل دستمزدها را بیش از سه هزار درصد افزایش داده و قیمت بنزین را گران کرده است.
از هفته گذشته، واحد پولی جدیدی در ونزوئلا وارد چرخه پولی این کشور شده که ارزش آن برابر با سه هزار و ۶۰۰ واحد پترو است. پترو ارز رمزنگاری شده ای است، که به پشتوانه نفت ونزوئلا ارائه شده و به گفته رئیس جمهور این کشور هر پترو برابر با حدود ۶۰ دلار، قیمت پایه هر بشکه نفت این کشور است.
بر اساس یک نظرسنجی که در سال ۲۰۱۷ انجام شد، نیمی از افراد ۱۸ تا ۲۹ ساله و همچنین ۵۵ درصد از طبقه متوسط ونزوئلا اعلام کردند، که قصد دارند کشور خود را ترک کنند. در این میان دو سوم این افراد بحران اقتصادی را دلیل خروج از کشور عنوان کرده اند.
منبع: تجارت نیوز
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.