Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

به من بگو چرا؟ سوال بی پاسخ: چرا وزارت نفت در یکی از لاکچری‌ ترین برج‌ های تهران خانه سازمانی دارد؟! چرا و با چه توجیهی برخی مدیران وزارت نفت در خانه‌ های لوکس «آ. اس. پ» زندگی می‌ کنند؟! مهر: قیمت هر خانه در این مجتمع چیزی نزدیک به ۳میلیارد تومان است! اما سوال اساسی که هنوز کسی به آن پاسخ نداده این است، که...

درباره ماجرای آپارتمان‌ های ۲۹۰ متری وزارت نفت در یک برج لاکچری!

بورس24 : ماجرای افشاگری یک نماینده مجلس درباره حقوق‌ های نجومی وزارت نفت به برخی نمایندگان حاشیه‌ ساز شد و وزارت نفت هم خود خادمی را هم به گرفتن این حقوق‌ ها متهم کرد. ‏ 

گزارش مهر دراین‌ باره را بخوانید:

آدم‌ های اهل سیاست هدایت‌ الله خادمی را در حال حاضر به عنوان نماینده اصولگرای شهرستان ایذه می‌ شناسند. کسی که طی این مدت به خاطر انتقادات تند و تیزش از مدیریت وزارت نفت، بیش از پیش مورد توجه مردم و اهالی رسانه قرار گرفته است.

ماجرای جدید از جایی شروع شد که هدایت الله خادمی در یک توییت از انتقال مجدد بعضی از نمایندگان مجلس به وزارت نفت خبر داد و نوشت: «در چند ماه گذشته، باز تعدادی از نمایند‌های فعلی، نه ادوار، به وزارت نفت منتقل شده‌اند و حقوق آن‌ ها ٣٠٠ تا ٥٠٠ درصد افزایش یافته در حالی که موکلان بیکار و افسرده و دانشجویان نفت رها شده (اند)؛ امیدوارم هیات رییسه که قبلا انکار کرده بودند، اقدامی کنند.» از این دست اقدام عجیب وزارت نفت پیش از این هم سابقه داشته و بعضا خبری هم شده است.

افشاگری خادمی به سرعت توسط برخی منابع تایید شد، اما مدت زمانی زیادی هم طول نکشید که وزارت نفت به این حرف‌ های آقای نماینده واکنش نشان داد و مدعی شد که از سال ۹۵ به بعد هیچ نماینده‌ای به این وزارت‌ خانه منتقل نشده است.

جوابیه وزارت نفت اگر چه تاییدی بر انجام این اعمال غیرقانونی در دوره‌های قبل بود، اما حاوی یک افشاگری علیه نماینده منتقد بود. در این افشاگری ادعا شده بود که «بالاترین رقم پرداختی ناخالص به نمایندگانی که کارمند نفت محسوب می‌ شوند، مربوط به جناب آقای هدایت‌ الله خادمی نماینده مدعی است که آخرین رقم دریافتی ناخالص ایشان بالغ بر ۲۷ میلیون تومان در ماه بوده است.»

ولی حاشیه‌ ها تنها به همین ختم نشد و در ادامه این وزارتخانه ادعا کرد که آقای خادمی از یک مهر سال ۸۷ از یک واحد مسکونی متعلق به شرکت نفت در برج "آ اس پ" تهران به وسعت ۲۹۰ متر مربع به عنوان خانه سازمانی استفاده می‌ کرد که پس از فشار و اصرار وزارت نفت، سرانجام در یکم اسفندماه ۱۳۹۶ این واحد سازمانی را پس از قریب به ۱۰ سال تخلیه می‌ کند!»

موضوعی که طی این یکی دو روز با واکنش این نماینده هم رو به رو شد و او در تماسی تلفنی با برنامه «پارک شهر» در رادیو تهران نسبت به سکونت در این خانه ۲۹۰ متری ساکت نماند و گفت: «همه کسانی که در این خانه‌ های سازمانی بودند ماندند؛ چه کارمند معمولی و چه مدیران فعلی که در نفت هستند! اتفاقا تنها کسی که خانه را تخلیه کرد و داد، من بودم! اتفاقا بدترین خانه‌ ای که آنجا بود مربوط به من بود. یک خانه به درد نخور بود که الان آن را خالی گذاشتند تا کسانی را بیاورند که به آن‌ ها نرخ می‌ دهند.» 

این صحبت‌ها در حالی شکل گرفت که گوینده این برنامه رادیویی اعلام کرد که قیمت هر خانه در این مجتمع چیزی نزدیک به ۳میلیارد تومان است! اما سوال اساسی که هنوز کسی به آن پاسخ نداده این است که چرا وزارت نفت در یکی از لاکچری‌ ترین برج‌ های تهران خانه سازمانی دارد؟ چرا و با چه توجیهی برخی مدیران وزارت نفت در خانه‌های لوکس «آ. اس. پ» زندگی می‌ کنند؟

منبع: فردا نیوز به نقل ازمجله مهر 

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24