Bourse24 Ads 209
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 229
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 220
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 228
تبلیغ بورس24

یازدهمین نمایشگاه معرفی فرصت‌ های سرمایه‌ گذاری کشور و ششمین نمایشگاه بین‌ المللی بورس بانک، بیمه و خصوصی‌ سازی با عنوان کیش اینوکس ٢٠١٩، با حضور هیات‌ های دیپلماتیک کشورهای جهان، از تاریخ ٢٧ آبان در کیش آغاز به کار کرده بود... این نمایشگاه با حضور سفرای کشورهای لهستان، آفریقای جنوبی، قزاقستان و همچنین کاردار مجارستان، نفر دوم سفارت تاجیکستان، سفیر، رایزن اقتصادی و کارمند سفارت آفریقای جنوبی، رایزن اقتصادی کشور بلژیک، دبیراول کشور روسیه به همراه رایزن اقتصادی این کشور و دبیر امور خارجه الجزایر گشایش یافت. برگزاری ٣٧ نشست و همایش تخصصی داخلی و بین‌المللی، حضور نخبگان اقتصادی کشور، حضور بیش از ٢٠ سخنران کلیدی و بلند پایه از کشورهای مختلف در پنل‌ها و نشست‌های تخصصی، حضور بیش از ٧٠ سخنران کلیدی بلند پایه داخلی، تبدیل جزیره کیش به مرکز توجه بازار سرمایه کشور در طی روزهای برگزاری رویداد و برنامه‌ریزی جهت برگزاری بیش از ٣٠٠ ملاقات تجاری بین مشارکت کنندگان در بزرگترین رویداد اقتصادی، حضور۴۰ مشارکت کننده بین‌ المللی از ۲۵ کشور و ۲۶۰ مشارکت کننده داخلی کشور از ویژگی‌های عمده و شاخص این رویداد بین‌ المللی بود، که...

اینجا کیش اینوکس!

بورس24 : یازدهمین نمایشگاه معرفی فرصت‌ های سرمایه‌ گذاری کشور و ششمین نمایشگاه بین‌ المللی بورس بانک، بیمه و خصوصی‌ سازی با عنوان کیش اینوکس 2019، با حضور هیات‌ های دیپلماتیک کشورهای جهان، از تاریخ 27 آبان در کیش آغاز به کار کرده بود. 

به گزارش خبرنگار بورس24 ، این نمایشگاه با حضور سفرای کشورهای لهستان، آفریقای جنوبی، قزاقستانو همچنین کاردار مجارستان، نفر دوم سفارت تاجیکستان، سفیر، رایزن اقتصادی و کارمند سفارت آفریقای جنوبی، رایزن اقتصادی کشور بلژیک، دبیراول کشور روسیه به همراه رایزن اقتصادی این کشور و دبیر امور خارجه الجزایر گشایش یافت.

برگزاری 37 نشست و همایش تخصصی داخلی و بین‌المللی، حضور نخبگان اقتصادی کشور، حضور بیش از 20 سخنران کلیدی و بلند پایه از کشورهای مختلف در پنل‌ها و نشست‌های تخصصی، حضور بیش از 70 سخنران کلیدی بلند پایه داخلی، تبدیل جزیره کیش به مرکز توجه بازار سرمایه کشور در طی روزهای برگزاری رویداد و برنامه‌ریزی جهت برگزاری بیش از 300 ملاقات تجاری بین مشارکت کنندگان در بزرگترین رویداد اقتصادی، حضور۴۰ مشارکت کننده بین‌المللی از ۲۵ کشور و ۲۶۰ مشارکت کننده داخلی کشور از ویژگی‌های عمده و شاخص این رویداد بین‌المللی بود.

۳۵۰ ملاقات تجاری و اقتصادی در کیش اینوکس

مدیر عامل منطقه آزاد کیش از انجام ۳۵۰ ملاقات تجاری و سرمایه گذاری در جریان برگزاری رویداد اینوکس کیش خبر داد و آن را نشانه اهمیت، موفقیت و نقش این رویداد در جذب سرمایه های داخلی و خارجی، ایجاد فرصت های اقتصادی و رونق تولید در کشور و جزیره کیش ارزیابی کرد.

غلامحسین مظفری در حاشیه یازدهمین نمایشگاه فرصت‌ های سرمایه گذاری و ششمین نمایشگاه بانک، بورس، بیمه و خصوصی سازی گفت: این رویداد مهم اقتصادی به رغم تحریم های ظالمانه آمریکا امسال نسبت به سال های قبل از رونق بیشتری برخوردار بود.

وی برگزاری ۳۵ نشست تخصصی،انجام ۳۵۰ ملاقات تجاری و ارائه ۷۰ سخنرانی را از شاخصه‌ ها و ویژگی های رویداد کیش اینوکس عنوان و ابراز امیدواری کرد که این رویداد دستاوردهای خوبی برای اقتصاد کشور داشته باشد.

مظفری یکی از مهمترین اهداف اینوکس کیش را معرفی ظرفیت‌ ها و فرصت اقتصادی در سطح ملی و بین‌ المللی اعلام کرد و افزود: راه برون رفت از شرایط خاص و سختی که به ما تحمیل شده، تکیه بر توان داخلی و بهره وری از ظرفیت های ملی و به کارگیری سرمایه‌ ها است و در قالب کیش اینوکس گام های عملی در این زمینه برداشته شده است.

ظرفیت‌ ها و فرصت های تبیین شده برای میهمانان داخلی وخارجی جذاب بود

مدیر عامل منطقه آزاد کیش افزود: در قالباینوکس کیش ۲۰۱۹ و در خلال نشست های تخصصی و ملاقات های متعدد ظرفیت‌ ها و فرصت‌ های سرمایه گذاری کشور معرفی و تبین شد، که برای مهمانان خارجی و شرکت کنندگان در این رویداد بسیار جذاب و قابل توجه بود، همچنین سرمایه گذاری انجام شده در این منطقه آزاد برای بسیاری از میهمانان داخلی نیز تازگی داشت و نشان داد که برگزاری رویدادهای اقتصادی برای رشد و توسعه کشور و بهره برداری از قابلیت های اقتصادی لازم است. 

مظفری اضافه کرد: رویداد اینوکس ۲۰۱۹ کیش، شامل یازدهمین نمایشگاه معرفی فرصت‌ های سرمایه گذاری کشور و ششمین نمایشگاه بین‌ المللی بورس بانک، بیمه و خصوصی‌ سازی نشان دهنده انسجام بیشتر در شرایط سخت و دشوار است و ثابت می کند که با مدیریت و تدبیر و استفاده از ظرفیت داخلی می توانیم به خوبی از این پیچ تاریخی عبور کنیم.

وی در ادامه ضمن تقدیر از رئیس کل بیمه مرکزی توضیح داد: بیش از ۶۰% ظرفیت بیمه کشور در این نمایشگاه حضور داشت و مجموعه بانک‌ ها، مجموعه موسسه‌ های بزرگ سرمایه گذار در این رویداد مشارکت کردند. 

مدیر عامل منطقه آزاد کیش همچنین از امضای تفاهم نامه توسعه همکاری‌ های مشترک در زمینه ترویج و نهادینه سازی کارآفرینی ونوآوری و فنآوری در جامعه با سازمان ملی کارآفرینی ایران به عنوان یکی از دستاورده های رویداد کیش اینوکس خبر داد.

غلامحسین مظفری، برگزاری رویدادهای مختلف ملی و بین المللی به وِیژه کیش اینوکس ۲۰۱۹ در منطقه آزاد کیش را نشان دهنده پویایی و قابلیت های این منطقه عنوان کرد و افزود: در این منطقه آزاد تاکنون بیشاز ۵۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است که این رقمی قابل توجه است.

وی همچنین اعلام کرد: هم اکنون نیز ۳۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری بخش خصوصی در کیش در حال انجام است، که این رقم بیش از یک سوم بودجه عمرانی کشور است.

مدیر عامل منطقه آزاد کیش در پایان آمادگی این منطقه آزاد را برای جذب و حمایت هر چه بیشتر از سرمایه گذاران اعلام کرد.

کیش اینوکس ۲۰۱۹، دریچه اقتصاد جهانی 

در این مراسم حسین سلاح ورزی، نایب رییس اتاق بازرگانی ایران در سخنانی به لزوم افزایش صادرات ایران به کشورهای مختلف تاکید کرد.

سلاح ورزی در این زمینه بیان کرد: یکی از مهم ترین مباحث اقتصادی ایران در زمان تحریم‌ها بحث افزایش صادرات و کاهش واردات است. آمار تجارت ایران نشان می‌ دهد در یکسال اخیر از مجموع ۴۴هزار میلیارد تومان صادرات صورت گرفته، ۹ هزار میلیارد تومان به کشورهای همسایه بوده است.

وی در ادامه بیان کرد: ارقام صادراتی ایران طی این مدت نشان می‌ دهد که یکی از دلایل تاب آوری اقتصاد ایران در زمان تحریم‌ ها حفظ بازارهای هدف توسط صنایع مختلف اقتصادی ایران بوده است.

نایب رییس اتاق بازرگانی ایران همچنین افزود: آمارهای جهانی نیز نشان می‌ دهد که تنها کم تر از ۲ درصد از صادرات کل کشورهای دنیا مربوط به ایران بوده و این امر حاکی از آن است که ایران در مقایسه با دیگر کشورها همچنان سهم کمی از صادرات جهانی دارد. 

سلاح ورزی با اشاره به اینکه در نظر داریم تا افق ۱۴۰۰ ، صادرات ایران را به ۴۸ ملیارد دلار برسانیم، بیان کرد: امسال خوشبختانه اتاق بازرگانی ایران، به عنوان نهاد ارشد بخش خصوصی ماموریت های بسیاری در زمینه صادرات به عهده گرفته است. در همین خصوص ۲۲۰ تشکل ملی و ۶۰ اتاق اقتصادی در حال فعالیت هستند که اتاق های مشترک ایران با دیگر کشور ها طی زمان مزبور دستاورهای بسیار درخشانی داشته اند. 

وی افزود: با توجه به اینکه تشکل های مختلف بخش خصوصی، عمده اهداف خود را به سمت کشور های همسایه سوق داده اند، اتاق‌ های ایران - عراق و ایران - افغانستان سهم بسیاری از صادرات ایران را به ثبت رسانده‌ اند. 

این مقام مسئول در اتاق بازرگانی در پایان بیان کرد: برگزاری کیش اینوکس ۲۰۱۹ در روزهای جاری هم زمان با هفته جهانی کارآفرینی است. موضوع مهمی که می‌ تواند نقش بسزایی در رشد اقتصادی کشور داشته باشد. در این زمینه برنامه‌ های بسیاری در اتاق های بازرگانی سراسر کشور در نظر گرفته شده که می‌ تواند نقطه عطفی در برنامه‌ های آتی اقتصادی کشور باشد.

یک نمایشگاه تاثیرگذار برای صنعت بیمه

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: نمایشگاه کیش اینوکس 2019 بهترین فرصت برای صاحبان حوزه مالی است تا بتوانند دستاوردها و روش های نوین بازار مالی را به عرضه نمایش بگذارند.

غلامرضا سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی در جریان بازدید از نمایشگاه کیش اینوکس درباره برگزاری نمایشگاه اینوکس و تاثیر آن بر مخاطبان عنوان کرد: نمایشگاه‌ ها عموما بهترین فرصت برای ارتباط بین صاحبان غرفه و کارشناسان آن صنعت با مردم و کارشناسان خارج از مجموعه نمایشگاه است.

وی افزود:از جمله صنایع نمایشگاهی مهم و تاثیرگذار که هرساله برگزار می‌ شود، نمایشگاه کیش اینوکس است که بهترین فرصت برای را برای صاحبان سرمایه و بورس و بیمه فراهم می‌ کند تا بتوانند با مخاطبان ارتباط برقرار کرده و محیط مناسبی برای گفتگو و بحث در این حوزه فراهم است.

او گفت: کیش اینوکس فرصت مناسبی برای رونمایی از روش های نوین بازار مالی توسط صاحبان این حوزه ها است که از این طریق به سرمایه گذاران این امکان را می‌ دهد که آگاهانه و با اشتیاق به سمت این حوزه گام بردارند.

فرش قرمز سازمان بورس، پیش روی بخش مولد اقتصاد

حسن امیری، معاون نظارت بر بورس‌ ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در آیین گشایش کیش اینوکس ۲۰۱۹ به ایراد سخن پرداخت و ضمن قدردانی از برگزار کنندگان این رویداد عنوان کرد: رویداد حاضر فرصت مهمی برای معرفی دست آوردهای سه صنعت بورس، بانک و بیمه است.

عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار به نقش آفرینی نهاد ناظر بازار سرمایه کشور در افزایش مستمر شفافیت بنگاه‌ های تولیدی و طراحی ابزارهای نوین تامین مالی اشاره کرد و افزود: سازمان بورس همواره در بحث شفافیت پیشگام بوده و مهم ترین برنامه‌ های عملیاتی آن با چند شاخص کلیدی قابل بررسی است.

وی ادامه داد: طی چهار سال گذشته شاخص ارایه به موقع اطلاعات از ۴۳ درصد به ۹۱ درصد رسید. شاخص ممانعت از ارایه اطلاعات نیز شرایط مناسبی نداشت و از ۳۴ درصد به دو درصد رسید. تاخیر ارایه اطلاعات از سوی ناشران بورسی نیز از ۱۳ روز به هشت دهم روز رسیده است.

حسن امیری ضمن بیان اینکه بهبود سه شاخص مذکور عامل افزایش شفافیت شرکت‌ ها است، افزود: با افزایش شفافیت شرکت‌ ها شاهد رشد معاملات سهام خواهیم بود.

عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به اهمیت تامین مالی بخش مولد اقتصاد، گفت: برای مدت‌ ها این موضوع مطرح بود که بازار مالی ما بانک محور است یا بازار محور؟ این دو نگاه در ادبیات اقتصادی دنیا تغییر کرده و اکنون بستر قانون پایه شکل گرفته است. ما باید ساختار مالی کشور را به گونه ای طراحی کنیم که قانون پایه آن باشد.

وی ادامه داد: با این نگاه دو بال مهم اقتصاد ی، بانک و بازار سرمایه در کنار هم رشد می کنند و محصول این پیوند فضای بهینه اقتصادی است.

معاون سازمان بورس و اوراق بهادار با تاکید بر رشد اخیر بازار سرمایه، عنوان کرد: شرایط جدید بازار سرمایه به ویژه در دو سال گذشته به گونه‌ ای رقم خورد که ورود ابزارهای جدید را اجتناب ناپذیر کرد. بنابراین ابزارهای مختلفی در بورس، فرابورس، بورس کالا و بورس انرژی پیش بینی و عملیاتی شد. 

وی ضمن بیان اینکه امکانات متعددی نیز برای تامین مالی شرکت‌ ها از طریق بازار سرمایه فراهم شده است، افزود: ابزارهایی مانند اوراق سلف موازی استاندارد در بورس کالا و انرژی و صندوق‌های سرمایه گذاری با درآمد ثابت، صندوق‌ های مختلط یا سهام در بورس تهران و فرابورس از جمله امکانات بازار سرمایه در حوزه تامین مالی بخش مولد اقتصاد است.

حسن امیری ادامه داد: ما ابزارهای متنوعی با محور انتشار اوراق طراحی کردیم که به دو دسته انتفاعی و غیرانتفاعی قابل تقسیم هستند. اوراق قرض الحسنه و اوراق وقف در دسته ابزارهای غیر انتفاعی نهایی و به تصویب شورایعالی بورس رسیده است. ابزارهای انتفاعی نیز از تنوع قابل توجهی برخوردار هستند. اوراق مرابحه، اوراق اجاره، اوراق رهنی، اوراق خرید دین و سایر ابزار های با درآمد ثابت انتفاعی در دسترس خانواده بازار سرمایه است و هم دولت، هم بخش خصوصی و هم شهرداری‌ها از این ابزارها استفاده کرده‌اند.

وی افزود: اوراق مشارکت، اوراق منفعت، اوراق جعاله و اوراق وکالت نیز از ابزارهای انتفاعی با درآمد متغیر محسوب می شوند و دستورالعمل‌های آن نهایی شده و قابل استفاده هستند.

امیری افزود: یکی دیگر از ابزارهای مهمی که طی چند سال گذشته در بازار سرمایه عملیاتی شد و مورد استفاده دولت بود اسناد خزانه اسلامی است.

معاون سازمان بورس با بیان اینکه سال گذشته ١٢۵ هزار میلیارد تومان تامین مالی از طریق بازار سرمایه صورت گرفت، افزود: از ابتدای سال تاکنون نیز٨١ هزار میلیارد تومان تامین مالی از طریق بازار سرمایه محقق شد. بازار بدهی نیز رشد مناسبی داشته و ١١۶ هزار میلیارد تومان اوراق بدهی در حال داد و ستد است. عملیات بازار باز نیز می تواند به توسعه این بخش کمک کند.

عضو هیات مدیره سازمان بورس از عملیاتی شدن صکوک ترکیبی با درامد متغیر و صکوک چند بخشی در سال جاری خبر داد و ابراز امیدواری کرد نقش بازار سرمایه در توسعه اقتصادی کشور افزایش پیدا کند و افزود: فرش قرمز نهاد ناظر بازار سرمایه پیش روی تامین مالی بخش مولد اقتصاد است.

صنعت بیمه به بازار سرمایه کمک می‌ کند

رئیس کل بیمه مرکزی و رئیس شورای عالی بیمه گفت: صنعت بیمه به بازار سرمایه کمک می‌ کند تا با جمع‌ آوری پول‌ های خود و سرمایه‌ گذاری آن در بازار سهام، در توسعه و بازدهی این بازار سهیم شود.

غلامرضا سلیمانی در آیین افتتاح اینوکس ۲۰۱۹ در کیش با بیان اینکه علاقه‌مندیم در بورس بین‌ الملل به‌ عنوان هیات موسس حضور داشته باشیم، گفت:‌ بیمه می‌ تواند نقش مهمی در کاهش ریسک در بازارها و صنایع مختلف داشته باشد.

وی با اشاره به احکام برنامه ششم درباره بیمه مبنی بر گسترش و تعمیق نظام تامین مالی و ارتقای صنعت بیمه اظهار داشت: همه افراد و همه بازارها و صنایع در معرض خطر و ریسک هستند از این رو صنعت بیمه می‌ تواند در کاهش این ریسک‌ها بسیار موثر باشد و به‌ عنوان یک اطمینان بخش عمل کند.

رئیس کل بیمه مرکزی با بیان اینکه هرچه صنعت بیمه در یک کشور ارتقاء بیشتری داشته باشد شاهد رشد اقتصادی بالاتر در آن کشور هستیم، گفت: طبیعی است که صنعت بیمه در این کشورها نفوذ بیشتری خواهد داشت. 

سلیمانی افزود: صنعت خدمات که یکی از ارکان آن بیمه است در میزان رشد سرمایه‌ گذاری بسیار موثر خواهد بود و اگر سرمایه‌ گذاری‌ ها بیمه شوند به‌ دنبال آن سرمایه‌ گذاری مجدد رخ می‌ دهد و در نهایت شاهد رشد سرمایه گذاری خواهیم بود.

رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به افزایش تعداد شرکت‌ های بیمه‌ ای در کشور افزود: در مقطعی تنها ۴ شرکت بیمه در کشور فعال بودند، اما امروز این تعداد به ۳۲ شرکت بیمه افزایش پیدا کرده و تنها بیمه ایران متعلق به بخش دولت است یعنی فقط ۳۲ درصد بیمه کشور دولتی است. 

سلیمانی با بیان اینکه صنعت بیمه از حالت ژنرال به سمت تخصصی شدن پیش رفته است، گفت: تخصصی شدن بیمه‌ ها نشانه ارتقاء صنعت بیمه در کشورها است.

وی با بیان اینکه طبق قانون، شرکت‌ های بیمه می‌ توانند ۴۰ درصد سرمایه‌ ها در قالب حق بیمه را وارد بازار سرمایه کنند، گفت: در کشورهای پیشرفته این عدد به ۸۰ درصد می‌رسد اما در ایران تا سال ۹۹ باید ۴۰ درصد سرمایه ناشی از حق بیمه مردم در بورس سرمایه‌ گذاری شود که در حال حاضر این رقم ۲۰ درصد است.

رئیس کل بیمه مرکزی تاکید کرد: دنبال انتشار اوراق بیمه‌ ای هستیم. باید اوراق بیمه‌ای به اوراق بهادار تبدیل شوند که در بازار سرمایه هم قابل خرید و فروش باشند.

سلیمانی در خصوص ضرورت گسترش بیمه زندگی نیز یادآورشد: در حال حاضر، ۱۱ میلیون نفر از مردم ایران یعنی ۵.۱۴۷ درصد تحت پوشش بیمه زندگی هستند که این رقم در کشورهای پیشرفته و کشورهای توسعه‌ یافته چیزی حدود ۶۰ درصد است.

وی ادامه داد: ضریب نفوذ بیمه‌ ای در ایران ۴/۲ درصد است که باید به ۷ درصد برسد که راهکار تحقق این هدف افزایش بیمه‌ های زندگی به‌ ویژه بیمه پس انداز است.

سلیمانی در پایان با اشاره به حق بیمه در سال ۹۸ و ۹۷ هم گفت: حق بیمه اخذ شده در سال ۹۷، ۴۵ هزار میلیارد تومان بوده که سال ۹۸ باید به ۶۰ هزار میلیارد تومان برسد. در این مدت ۴۴۰ میلیارد دلار ریسک پذیرفته‌ ایم.

تسویه آنی معاملات بورس‌ ها در بستر بلاکچین امکان پذیر می‌ شود

مشاور فناوری اطلاعات شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه گفت: بازارهای مالی با به کارگیری فناوری زنجیره بلوکی (بلاکچین) می‌ توانند تسویه معاملات خود را به صورت آنی انجام دهند.

علیرضا ماهیار در نشست تخصصی انقلاب بلاکچین در بازارهای سرمایه با رویکرد توسعه‌ ای که در حاشیه ششمین نمایشگاه کیش اینوکس ۲۰۱۹ برگزار شد، به تشریح مزیت‌ های به کارگیری بلاک چین در بازارهای مالی با تمرکز بر شرکت‌های سپرده گذاری مرکزی پرداخت.

وی اظهار داشت : بلاکچین ظرفیت و ساختار متفاوتی بر بستر اینترنت و با ماهیت دیجیتال و معاملات الگوریتمی به وجود آورده و امکان ارتباط و تراکنشی امن، غیر متمرکز، بی‌واسطه، قابل رمزگذاری و یک‌بار مصرف، را برای همه ذی‌نفعان فراهم آورده است.

ماهیار در ادامه به ویژگی های بهره گیری بلاکچین برای شرکت های سپرده گذاری مرکزی اشاره کرد و گفت: متمرکز کردن ثبت دارایی ها و ارایه راه حل یکپارچه برای تسویه و پایاپای از جمله مهم ترین ویژگی های بلاکچین است.

وی بحتreal time بودن را یکی از مهمترین مزیت های بلاکچین معرفی کرد و افزود: بحث تسویه در بازارهای مالی و بورس اهمیت دو چندانی دارد. چرا که زمان تسویه در بازار سرمایه ایران در حال حاضرT+۲وT+۳است و این در حالی است که در شبکه بلاکچین، این روند می تواند بصورت آنی انجام شود.

به گفته وی، یکی از موضوعاتی که در حوزهای مالی به آن توجه می شود و به عنوان نیازمندی های بازارهای مالی مطرح می شود بحث قانون و مقررات است. وقتی از بلاکچین صحبت می کنیم، قانون گذاری و تطبیق آن در بسترهای مالی خیلی مهم است چرا که بحث دسترسی از همه جا با تعداد تراکنش های بالا و با کمترین هزینه و در همه زمان ها مطرح می شود.

ماهیار با تاکید بر این مطلب گفت: پتانسیل بسیار بالایی در فناوری زنجیره بلوکی برای بورس ها در قالب کاهش هزینه ها، پیچیدگی و افزایش سرعت معاملات و فرایند تسویه با استفاده از روشی امن وجود دارد. مسیر سازگاری و پذیرش این سیستم نیاز به حل مشکلاتی نظیر مقیاس پذیری، استانداردسازی، قوانین و مقررات و مصوبات قانونی است اما به طور حتم به کارگیری این فناوری کارایی و شفافیت بازارهای مالی را ارتقاء خواهد داد.

اقتصاد کیش نیازمند افق های جدید است

امام جمعه کیش با تاکید بر ضروت بالندگی و باز شدن افق‌های جدید در اقتصاد منطقه آزاد کیش گفت: این منطقه را نمی‌توان به روشهای سنتی اداره کرد بلکه باید همراه با بازارهای جهانی اقتصاد برای رشد و پویایی این منطقه گام برداشت.

حجت الاسلام والمسلمین احمد حسن زاده در خطبه‌های نمازجمعه این هفته کیش، برگزاری رویداد اینوکس کیش را اقدامی مهم در ترسیم افق‌های جدید اقتصادی دانست و افزود: اینگونه رویدادها می‌ تواند زمینه تحرک و پویایی اقتصادی در سطح ملی و منطقه آزاد کیش را فراهم کند.

وی ضمن تقدیر از برگزارکنندگاناینوکس کیش ۲۰۱۹، گفت: جزیره کیش به عنوان دردانه خلیج فارس و ایران اسلامی باید همپای حوزه‌ های اقتصادی جهان و کشورهای پیشرفته حرکت کند و برگزاری چنین نمایشگاه‌ هایی به این حرکت سرعت می‌ بخشد.

تمرین خلق ثروت در فین تک دانش آموزی

در حاشیه کیش اینوکس ۲۰۱۹ ششمین دوره مسابقات فین تک دانش آموزی با حضور حسین فهیمی، مدیر عامل سپرده‌ گذاری مرکزی اوراق بهادار و یاسر فلاح، مدیر عامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس برگزار شد.

در ابتدای آیین گشایش ششمین دوره رقابت فین تک دانش آموزی یاسر فلاح، مدیر عامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس به ایراد سخن پرداخت و گفت: در این رویداد ما روش‌ های سرمایه گذاری و نحوه خلق ثروت را با دانش آموزان تمرین می‌ کنیم. روزهای پیش رو فضایی را رقم زده که ناگزیر باید یاد بگیریم چگونه یک حرفه ایجاد و از طریق آن خلق ثروت کنیم.

یاسر فلاح افزود: متاسفانه آگاهی لازم در خصوص مفاهیم بازار سرمایه در کشور وجود ندارد و از سوی دیگر عمق سواد مالی ما استاندارد نیست و بنابراین باید از طریق فرهنگ سازی به ویژه با برنامه ریزی فرهنگی برای سنین پایه به سمت آموزش مفاهیم بورسی و تعمیق سواد مالی حرکت کنیم.

مدیر عامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس ضمن بیان اینکه ایجاد سرفصل بازار سرمایه در کتاب های درسی ضرورت امروز اقتصاد کشور است و امیدواریم در این خصوص برنامه ریزی‌ های لازم انجام شود و مفاهیم مرتبط با سواد مالی و آموزه های بازار سرمایه به کتب درسی دانش آموزان وارد شود افزود: شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس به عنوان نهاد فرهنگ ساز بازار سرمایه در سراسر کشور همایش ها و کارگاه های آموزشی برگزار می کند و رسالت فرهنگ سازی و آموزش این شرکت متوقف نمی شود.

یاسر فلاح افزود: تلاش می کنیم اطلاع رسانی عمومی و آموزش روش های نوین سرمایه گذاری با محور ارتقای سواد مالی در سراسر کشور عملیاتی شود.

مدیر عامل شرکت اطلاع رسانی و خدمات بورس تاکید کرد: با برنامه ریزی انجام شده قطعا دانش آموزان امروز ایران اسلامی، در آینده ای نه چندان دور خالقین ثروت و کارآفرینان اثر گذار در حوزه بازارهای مالی خواهند بود.

پایان نمایشگاه‌های فرصت‌ های سرمایه‌ گذاری و کیش اینوکس 2019

آریا حمیدیان  مجری برگزاری نمایشگاه کیش اینوکس 2019 این حرکت اقتصادی و فرهنگی را فرصتی برای سرمایه گذاری‌ های مناسب برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی برشمرد تا با استفاده از آن به رونق تولید و توسعه اقتصادی کشور کمک کرد.

وی برگزاری 37 نشست و همایش تخصصی داخلی و بین المللی وحضور بیش از20 سخنران کلیدی و بلند پایه ازکشورهای مختلف و حضور بیش از70 سخنران برجسته داخلی و بیش از 300 ملاقات تجاری بین مشارکت کنندگان نمایشگاه را از برنامه‌های این نمایشگاه برشمرد.

حمیدیان افزود: سال گذشته نیز بیش از 65 توافق و تفاهم نامه و قرارداد همکاری بین مشارکت کنندگان به امضا رسید.

وی با بیان اینکه 41 بسته سرمایه گذاری به ارزش 4 هزارمیلیارد تومان ازسوی منطقه آزاد کیش برای سرمایه گذاران ارائه شد ابرازامیدواری کرد: مشارکت کنندگان داخلی و خارجی بتوانند با استفاده از فرصت های سرمایه گذاری این نمایشگاه گام‌ هایی خوبی در جهت رونق تولید در جزیره کیش و کشور بردارند.

به گفته وی حضور 40 مشارکت کننده بین المللی و 260 مشارکت کننده داخلی از نقاط قوت این نمایشگاه بود.

منبع : اقتصاد کارا 

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید


Bourse24 Ads 193


پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 188
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 206
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 32
تبلیغ بورس24