Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

افق کوروش به عنوان بزرگترین فروشگاه زنجیره ای با نزدیک به ٢٠٠٠ شعبه در ایران برای حفظ سلامت مشتریان و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، طی اطلاعیه ای به تمامی شعب خود اعلام کرد؛ از دریافت هر گونه وجه نقد و کالاهای مرجوعی خودداری شود. این شرکت با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و ایجاد تمهیدات مراقبتی ویژه برای مشتریان و کارکنان، دریافت و پرداخت هر گونه وجه نقد را در شعب افق کوروش ممنوع اعلام کرد.

افق کوروش : از گرفتن پول نقد معذوریم ؛ حتی شما دوست عزیز

بورس24 : افق کوروش به عنوان بزرگترین فروشگاه زنجیره ای با نزدیک به 2000 شعبه در ایران برای حفظ سلامت مشتریان و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، طی اطلاعیه ای به تمامی شعب خود اعلام کرد؛ از دریافت هر گونه وجه نقد و کالاهای مرجوعی خودداری شود.

این شرکت با هدف جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و ایجاد تمهیدات مراقبتی ویژه برای مشتریان و کارکنان، دریافت و پرداخت هر گونه وجه نقد را در شعب افق کوروش ممنوع اعلام کرد.
از امروز تا پایان بحران کرونا در کشور، شعب افق کوروش موظف شدند که از دریافت و پرداخت هر گونه وجه نقد اعم از اسکناس، ایران چک و مسکوک اجتناب نمایند.
همچنین افق کوروش به عنوان بزرگترین فروشگاه زنجیره ای ایران با نزدیک به 2000 شعبه در کشور در راستای حفظ سلامت مشتریان و همچنین کاهش مخاطرات ناشی از مبادله وجه نقد در احتمال ابتلا به بیماری کووید 19 به تمامی شعب خود اعلام کرد که تا پایان بحران کرونا در کشور از دریافت فیزیکی کالای مرجوعی خودداری کنند.

منبع : افق کوروش

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24