Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

در پی افزایش غیر قانونی نرخ سود تا ۲۵ درصد در برخی بانک‌ ها و اخطار بانک مرکزی، جلسه ویژه‌ ای دیروز با حضور مدیران بانک‌ های دولتی و خصوصی در بانک مرکزی برگزار و بر رعایت نرخ سود در همه بانک‌ ها از شنبه ۱۷ دی توافق شد. 

توافق بانک‌ ها برای رعایت نرخ سود از شنبه / سود اوراق گواهی در تمام‌ بانک‌ ها ۲۳ درصد شد

بورس24در پی افزایش غیر قانونی نرخ سود تا ۲۵ درصد در برخی بانک‌ ها و اخطار بانک مرکزی، جلسه ویژه‌ ای دیروز با حضور مدیران بانک‌ های دولتی و خصوصی در بانک مرکزی برگزار و بر رعایت نرخ سود در همه بانک‌ ها از شنبه ۱۷ دی توافق شد. 

بر اساس توافق شورای هماهنگی بانک‌ ها و کانون بانک‌ ها و موسسات اعتباری خصوصی با بانک مرکزی، از روز شنبه اوراق گواهی سپرده با سود ۲۳ درصدی در تمام بانک‌ ها اجرایی می‌ شود. 

همچنین از شنبه بازرسان بانک مرکزی و بانک‌ ها برای نظارت بر نرخ سود به شعب بانک‌ های دولتی و خصوصی خواهند رفت. 

طبق این توافق، پرداخت سود سپرده در ابتدای دوره سپرده‌ گذاری به منظور جذب مشتری ممنوع شد و... 

نرخ سود سپرده‌ های سرمایه‌ گذاری ۳ ماهه و ۶ ماهه طبق نرخ‌ های اعلامی در بخشنامه‌ های قبلی بانک مرکزی است.

 200

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24