امروز مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت شیرین دارو با حضور بیش ۸۸ درصد از سهامدارن برگزار شد.

بورس24 : امروز مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت شیرین دارو با حضور بیش ۸۸ درصد از سهامدارن برگزار شد.
این مجمع ۳۵.۲۰۰ ریال سود تقسیم کرد.
اهم نکات مطرح شده در مجمع دشیری به شرح زیر است :
*سود عملیاتی و سودخالص شرکت به ترتیب ۸۴ درصد و ۵۶ درصد رشد نسبت به سال قبل داشته است .
*افزایش در تولید و مقدار فروش ( ۲۰ درصد) در سال گذشته داشته ایم .
*دوره وصول مطالبات از ۲۷۷ روز به ۷۴ روز رسیده است .
* جریان خالص ورود وجوه نقد حاصل از فعالیت های عملیاتی از زیان به سود ( ۸۹۳.۳۴۱ میلیون ریال) رسیده است .
* افزایش ۸۷ درصدی مبلغ فروش صادرات و افزایش ۱۸ درصدی ، مقدار فروش صادرات نسبت به سال ۱۴۰۲ داشته ایم.
خبر تکمیلی...
امروز مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت شیرین دارو با حضور بیش ۸۸ درصد از سهامدارن برگزار شد .
نکات مهمی که برزگر، مدیر عامل شرکت در ارتباط با دشیری در طول مجمع گفت به شرح زیر است :
*شرکت ، افزایش 84 درصدی درآمد سرانه ، معادل 16.189 میلیون ریال نسبت به سال گذشته داشته است.
*سود عملیاتی و سود خالص شرکت به ترتیب ۸۴ درصد و ۵۶ درصد رشد نسبت به سال 1402 داشته است .
*افزایش در تولید و مقدار فروش ( ۲۰ درصد) در سال گذشته داشته ایم .
*دوره وصول مطالبات از ۲۷۷ روز به ۷۴ روز (کاهش 53 درصدی ) رسیده است .
*کاهش 64 درصدی نسبت مطالبات به فروش نسبت به سال قبل داشته ایم .
* جریان خالص ورود وجوه نقد حاصل از فعالیت های عملیاتی از زیان به سود ( ۸۹۳.۳۴۱ میلیون ریال) رسیده است .
* افزایش ۸۷ درصدی مبلغ فروش صادرات و افزایش ۱۸ درصدی ، مقدار فروش صادرات نسبت به سال ۱۴۰۲ داشته ایم.
* در سال قبل توانستیم به حل چالش ورود به بازار محصولات فرسز درای شده و مدیریت تولید محصولات بپردازیم .
*پروژه طراحی و ساخت و نصب خط خشک کن ، ریشه شیرین بیان 100 درصد پیشرفت داشته ولی هنوز راه اندازی نشده است که به محض بهره برداری و راه اندازی در کدال افشا خواهد شد .
* سهامدار 35 درصدی خارجی شرکت ، متاسفانه با افزایش سرمایه از هیچ محلی ، موافقت نمی کند چرا که کشور کانادا برای آن مالیات سنگین لحاظ خواهد کرد ، آن ها نظر خود را کتبا اعلام کرده اند و گذر از این تصمیم کار راحتی نیست .
* خط ، خشک کن ریشه شیرین بیان ، باعث می شود تا هزینه نگهداری مواد برای شرکت کمتر شود ، زیرا قبلا مواد را در انبارهای اجاره ای نگهداری می کردیم و هزینه را برای ما بالا می برد .
در نهایت مجمع دشیری ۳۵.۲۰۰ ریال سود تقسیم کرد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.