Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

معاون وزیر کشور با اشاره به تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور، قرارداد استفاده از زباله خشک به جای گاز در ۱۸ کارخانه سیمان امضا شده است.

سوخت سیمانی‌ها از گاز به زباله تغییر می‌کند

بورس24 : معاون وزیر کشور با اشاره به تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور، قرارداد استفاده از زباله خشک به جای گاز در ۱۸ کارخانه سیمان امضا شده است.

مسعود نصرتی امروز صبح در نشست با شهرداران لرستان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد با اشاره به  تخصیص بی‌سابقه ۱۷۰ همت بودجه عمرانی در پایان سال گذشته اظهار کرد: این رقم کاملاً متفاوت و بی‌سابقه است و از آنجا که ارتباطی با خزانه‌داری و سازمان برنامه ندارد، نگرانی بابت تخصیص منابع مالی وجود ندارد.

وی با اشاره به ترکیب جمعیتی شهرداری‌های کشور افزود: از مجموع ۱۴۵۰ شهرداری در کشور، ۱۳۴۷ مورد متعلق به شهرهای زیر ۵۰ هزار نفر جمعیت هستند که بیش از ۱۱.۲ میلیون نفر از جمعیت کشور را در خود جای داده‌اند.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور  گفت: این شهرداری‌ها حدود ۹۵ درصد از وقت حوزه عمرانی وزارت کشور را با درخواست‌های تکراری نظیر ماشین‌آلات، کمک مالی و تسهیلات رایگان به خود اختصاص می‌دهند.

نصرتی  از اجرای طرحی نوآورانه به نام «مدیران حامی» خبر داد که طی آن در هر استان دو مدیر به عنوان حامی شهری و روستایی تعیین شده‌اند.

به گفته وی این مدیران موظف هستند هر ماه دو بار به استان‌ها سفر کنند و ۲۸ روز از ماه را در وزارت کشور به پیگیری نیازهای استان اختصاص دهند. این طرح باعث صرفه‌جویی در حدود ۵ هزار ماموریت غیرموثر به وزارت کشور خواهد شد.

پروژه ملی زباله‌سوزی

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور همچنین از آغاز یک پروژه ملی بزرگ برای تبدیل تهدید زباله به فرصت اقتصادی خبر داد.

نصرتی گفت: روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور تولید می‌شود که ۹۷۰۰ تن آن زباله خشک قابل فرآوری (RDF) است. از این میزان می‌توان به عنوان سوخت جایگزین در کارخانه‌های سیمان استفاده کرد. تاکنون قراردادهای لازم با ۱۸ کارخانه سیمان کشور امضا شده و نخستین واحد در پایان اردیبهشت با حضور رئیس‌جمهور افتتاح آزمایشی خواهد شد.

وی افزود: این پروژه روزانه منجر به صرفه‌جویی معادل ۴.۷ میلیون مترمکعب گاز خواهد شد و ظرفیت اجرای آن در لرستان نیز وجود دارد. دستور رئیس‌جمهور برای تبدیل این صرفه‌جویی به اعتبار قابل فروش در بورس نیز صادر شده است.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور به شاخص‌های ارزیابی عملکرد شهرداری‌ها اشاره کرد و گفت: از میان ۱۴ شاخص مورد نظر، یکی از مهم‌ترین‌ها ایمنی معابر و کاهش نقاط حادثه‌خیز است. در سال ۱۴۰۳، بیش از ۲۰ هزار نفر در تصادفات جان خود را از دست دادند که ۷۵ درصد آن‌ها در جاده‌های برون‌شهری بوده است. ما انتظار داریم با بودجه‌ای که امسال در اختیار داریم، کاهش معنی‌دار در تعداد تصادفات ثبت شود.

نصرتی با انتقاد از پیچیدگی فرآیندهای اداری در حوزه سرمایه‌گذاری و صدور پروانه ساختمانی تأکید کرد: در برخی نقاط کشور، صدور پروانه ساختمانی تا چهار سال طول می‌کشد، در حالی که قانون زمان آن را ۲۱ روز مشخص کرده است. از دهم فروردین‌ماه امسال دستورالعملی ابلاغ شده تا برای سرمایه‌گذاری‌های بزرگ، مدیر مشخص و فرایند بدون تشریفات تعریف شود.

۱۷۰ رشته شغلی با صنعت ساختمان فعال می‌شود

وی با بیان اینکه ۹۰۰ هزار هکتار محدوده شهری و ۱۳۸ هزار هکتار بافت فرسوده در کشور داریم گفت: برای پاسخ به نیاز مسکن، باید به جای الحاق اراضی جدید، به‌سرعت از ظرفیت افزایش تراکم در محدوده‌های موجود بهره ببریم. زیرساخت مسکن مهر به‌تنهایی ۵ برابر هزینه ساخت واحد مسکونی قیمت دارد؛ بنابراین تمرکز بر نوسازی بافت فرسوده و استفاده از زیرساخت‌های موجود ضرورت دارد.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر و رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: الحاق ۷۵ هزار هکتار از اراضی حاشیه ای به محدوده های شهری کشور برای ساخت مسکن تصویب شد

نصرتی خاطرنشان کرد: امروز کشور نیازمند اقدامات عملیاتی و تصمیمات شجاعانه در حوزه‌های عمرانی، اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری است. ظرفیت ۹۰۰۰ همت سرمایه بخش خصوصی نباید مغفول بماند. اگر چرخه صنعت ساختمان به حرکت درآید، ۱۷۰ رشته شغلی دیگر نیز فعال خواهند شد.

منبع خبر: فارس

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24