جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سیمان بجنورد با حضور اکثریت سهامداران، اعضای هیئت مدیره، مدیرعامل، نماینده سازمان بورس و بازرس قانونی برگزار شد.

بورس24 : جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت سیمان بجنورد با حضور اکثریت سهامداران، اعضای هیئت مدیره، مدیرعامل، نماینده سازمان بورس و بازرس قانونی برگزار شد.
تولید را افزایش می دهیم
در ابتدای جلسه مدیرعامل شرکت گزارشی از هیئت مدیره را قرائت کرد و بیان داشت: در سالی که گذشت با وجود تمام مشکلات و قطعی برق ما توانستیم به تولید مناسب برسیم و سود خالص شرکت به میزان 450 میلیارد تومان ثبت شود.
وی افزود: در حال حاضر نیز میزان موجودی کلینکر شرکت بیشتر از 300 هزار تن است که با توجه به این موضوع شرکت می تواند با وجود تمام مشکلات حداقل 400 هزار تن سیمان تولید نماید، همچنین در مورد صادرات باید گفت با توجه به موقعیت مکانی شرکت، صادرات چندان به صرفه نیست و ما تلاش می کنیم تا سهم بازار خود را رشد دهیم.
وی ادامه داد: استان ما در سال به میزان 450 هزار تن تولید دارد اما شرکت می تواند یک میلیون تن محصول را نیز به اطراف بفروشند، در نظر داریم تا فروش خود را در سال جاری به بالای 1 میلیون و 700 هزار تن کلینکر برسانیم این در حالی است که شرکت در سال گذشته، یک میلیون و ۴۰۰هزار تن کلینکر و یک میلیون و ۶۰۰هزار تن سیمان تولید کرده است.
مشکلات برق ادامه دارد
وی با اشاره به سیاست های فروش شرکت گفت: سیاستهای فروش شرکت شامل فروش داخلی در بورس کالا، افزایش کف قیمتی، حفظ و بهبود کیفیت محصول است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: با وجود تمام مشکلات حال حاضر که قطعی برق مهمترین آن است، اما شرکت در سال گذشته در کنار قطعی برق محدودیت گاز هم داشت، با تمام این موارد کارخانه یک روز هم تعطیل نشد و تلاش می کنیم تا در سال جاری نیز بهترین عملکرد را داشته باشیم.
در ادامه بازرس قانونی گزارش خود را قرائت و اظهار نظر مقبول نسبت به صورت های مالی ارائه کرد.
صادرات به صرفه نیست
مدیر عامل شرکت در ادامه در خصوص صادرات به کشورهای همسایه پاسخ داد: در رابطه با صادرات، مرز ترکمنستان بسته شده و مشکل صادرات از آن مرز را داریم. درخصوص صادرات به افغانستان، در مرز دوغارون نیز مشکلات مختلفی از جمله حمل داریم. در مرز ماهی رود، برنامه خوبی داشتیم و با نرخ ۳۸ دلار محصول را فروختیم؛ اما با درگیریهای مرزی پیش آمده، دچار مشکل شدیم.
وی افزود: در بندر امیرآباد، هزینه صادرات به میزان ۷۵۰ هزار تومان است همچنین در مرز ماهیرود، یک میلیون و ۲۰۰هزار تومان است و مرزهای مختلف هزینههای مختلفی دارند در کنار این باید به هزینه بستهبندی نیز در صادرات بپردازیم. مزیت مرز ماهیرود این بوده که هزینه بستهبندی جهت صادرات از آن پایینتر است.
وی در مورد افزایش بهای تمام شده نیز توضیح داد: سیاست شرکت در بهای تمامشده شامل تولید برنامهریزی شده برمبنای سهم بازار، افزایش راندمان تجهیزات و شناسایی معدن در استان است.
در پایان نیز به ازای هر سهم 200 تومان سود بین سهامداران تقسیم شد و این موضوع به تصویب مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت رسید.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.