امروز سه شنبه (30 اردیبهشت) مجمع عمومی عادی سالیانه سیمان ساوه با حضور بیش از 89 درصد سهامداران ساوه برگزار شد و اعضای هیئت مدیره این شرکت گزارشی از صورت های مالی و برنامه های آتی خود قرائت کردند.

بورس24 : امروز سه شنبه (30 اردیبهشت) مجمع عمومی عادی سالیانه سیمان ساوه با حضور بیش از 89 درصد سهامداران ساوه برگزار شد و اعضای هیئت مدیره این شرکت گزارشی از صورت های مالی و برنامه های آتی خود قرائت کردند.
نرخ محصولات
بر همین اساس اعلام شد ؛ مبلغ فروش فروردین ماه این شرکت به ۲۶۵ میلیارد تومان رسید که افت 38 درصدی را نسبت به اسفند ماه سال گذشته تجربه کرد.
از سویی دیگر مقدار تولید نیز ۱۴۱ هزار تن شد که در مقایسه با سال قبل مقدار فروش ۱۲ درصد کاهش داشت اما مبلغ فروش ۴۰ درصد رشد را به دلیل افزایش نرخ فروش شاهد شد.
نرخ فروش سیمان فله نیز ۱.۵۷ میلیون تومانبه ازای هر تن شد که با رشد ۳ درصد نسبت به ماه قبل، است.
نرخ سیمان پاکتی نیز۱.۸۶ میلیون تومان به ازای هر تن است که رشد ۱۷ درصدی نسبت به ماه قبل به شمار می رود.
یدآور می شود؛ سیمان ساوه اولین سیمان سفید بنایی را به بازار عرضه کرد.
تشریح بر نامه و سیاست های آتی
طی مجمع امروز ساوه نیز با تاکید بر برنامه توسعه محصولات جدید و ورود به بازارهای جدید نیز اظهار شد:
ورود به بازارهای صادراتی جدید و افزایش میزان صادرات سیمان با توجه به بازارهای هدف منطقهای، افزایش ظرفیت تولید با ارتقاء خطوط تولید، بهبود بهرهوری و نوسازی تجهیزات از اهداف ساوه است.
از سویی دیگر سیمان ساوه خواهان بوده تا برای اجرای پروژههای توسعهای برای افزایش ظرفیت تولید کلینکر و سیمان در کنار پروژههای کاهش استهلاک خطوط تولید و بهینهسازی مصرف انرژی سرمایه گذاری های جدیدی داشته باشد.
توسعه سهم و بازار صادراتی
همچنین طی مجمع امروز سیمان ساوه و در پاسخ به سوالات سهامداران ساوه اظهار شد:
تثبیت سهم بازار داخلی و افزایش سهم بازار صادراتی.
بهبود بهرهوری عملیاتی و کاهش هزینهها با تمرکز بر نوآوری و فناوری.
افزایش سودآوری از طریق مدیریت بهینه منابع و کاهش ریسکهای عملیاتی به اهداف کلان و راهبردی مدیریتی این مجتمع تولیدی است.
همچنین اجرای برنامههای سالانه جهت افزایش بهرهوری، مدیریت نقدینگی و کنترل هزینهها در کنار برنامههای پنج ساله شامل اجرای پروژههای عظیم توسعهای، افزایش ظرفیت تولید و ورود به بازارهای بینالمللی جدید (تحت تأثیر شرایط اقتصادی و سیاسی داخل و منطقه) در دستور کار قرار دارد.
جبران کاهش درآمد
با تاکید بر سیاست های مدیریتی به منظور کاهش هزینه ها و افزایش درآمد سیمان ساوه اعلام شد:
کاهش مقطعی مقدار تولید و فروش فروردین ۱۴۰۴ چشمگیر بود (۴۰ درصد افت نسبت به اسفند) اما با رشد نرخ فروش، کاهش درآمد تا حد زیادی جبران می شود.
درآمد ریالی بالاتر نسبت به سال گذشته عمدتاً ناشی از افزایش نرخهای فروش ویژه در بازار بورس است که باید از این فرصت استفاده لازم را داشت.
در صورت کنترل هزینهها و تحقق برنامه صادراتی، سودآوری شرکت در سال 1404 نیز حفظ خواهد شد اما مقدار فروش و نرخ ارز دو متغیر تعیینکننده اصلی باقی خواهند ماند.
آثار ریسک قطعی انرژی
برای کاهش آثار ریسک قطعی گاز و اثر آن بر هزینه خوراک و تولید، سیاست و برنامه هایی را مد نظر قرار داده که در صورت تامین سرمایه و هزینه ها، به زودی اجرایی خواهد شد.
همچنین توسعه ظرفیت تولید در 1404 و سالهای آتی برای اخذ سهم بازار بزرگتر در دستور کار است.
یادآور می شود؛ بازار صادراتی ساوه، عمدتاً به کشورهای همسایه از جمله عراق، افغانستان و برخی کشورهای CIS هستند.
در حال حاضر سیمان ساوه فقط گاز مصرف میکند به طوری که در تابستان و با قطعی گاز، مجبور به مصرف مازوت یا سوخت سنگین خواهد شد که هزینهبر است.
در پایان مجمع امروز سیمان ساوه و با رای سهامداران ساوه نیز به ازای هر سهم ۱۰۷۶ ریال تعلق گرفت.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.