جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنایع کاغذسازی کاوه با حضور اکثریت سهامداران، اعضای هیئت مدیره؛ مدیرعامل، نماینده سازمان بورس و بازرس قانونی برگزار شد.

بورس24 : جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت صنایع کاغذسازی کاوه با حضور اکثریت سهامداران، اعضای هیئت مدیره؛ مدیرعامل، نماینده سازمان بورس و بازرس قانونی برگزار شد.
افزایش سرمایه از محل تجدید در راه است
در ابتدای این جلسه مدیرعامل شرکت گزارشی از هیئت مدیره را قرائت کرد و بیان داشت: در سال گذشته اقدامات زیادی برای افزایش درآمد انجام داد، همچنین این مجموعه تلاش کرد تا از ماده 141 خارج شود به همین منظور در نظر داریم تا به زودی افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی داشته باشیم.
وی افزود: با افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی شرکت از ماده 141 خارج می شود؛ در کنار این موضوع در نظر داریم تا با مدیریت کردن ریسک قطع برق از متضرر شدن از این موضوع برای سال های آتی و سال جاری جلوگیری کنیم.
وی تاکید کرد: ما سال گذشته از قطع برق بسیار متضرر شدیم، فروش شرکت با افت 8 درصدی مواجه بود اما در سال جاری با خروج شرکت از ماده 141 امیدواریم بتوانیم در سال مالی 404 سود تقسیم کنیم.
وی خبر داد: اجرای سریع پروژه های بازسازی و نوسازی خمیرسازی شرکت، پیگیری اخذ تسهیلات به میزان 60 تا 70 درصد هزینه های اجرایی و تلاش در راستای همکاری به شرکت های دانش بنیان از جمله اقدامات مهم و برنامه های شرکت در بخش مدیریت پروژه ها است.
در ادامه بازرس قانونی گزارش خود را قرائت کرد و رئیس مجمع دستور پیگیری به بندهای حسابرسی را داد.
در پایان نیز به دلیل زیان ده بودن شرکت سودی بین سهامداران تقسیم نشد.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.