Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

بانک «اقتصاد نوین» با نماد «ونوین» در بورس تهران در بین سرمایه گذاران بنیادی به عنوان یکی از بانک هایی شناخته می شود که به دلیل ساختار مالی و سرمایه مطلوب، قدرت عملیاتی و سودسازی بالایی دارد.

به بهانه ی مجمع فوق العاده «ونوین»

بورس24 : بانک «اقتصاد نوین» با نماد «ونوین» در بورس تهران در بین سرمایه گذاران بنیادی به عنوان یکی از بانک هایی شناخته می شود که به دلیل ساختار مالی و سرمایه مطلوب، قدرت عملیاتی و سودسازی بالایی دارد.

در حقیقت، در چند سال گذشته، به دلیل مخابره پارامتر های مثبت در گزارشات نظیر رشد تراز عملیاتی، کنترل هزینه های اصلی (سود سپرده ها)، رشد میزان تسهیلات اعطایی، افزایش حجم سپرده های دریافتی از مشتریان، بهبود کفایت سرمایه و .... خیال سهامداران «ونوین» نسبت به ثبات جریانات درآمدی و سودسازی در این بانک آسوده شده است.

اخیرا تیم مدیریتی این بانک از پلن افزایش سرمایه رونمایی کرده و قرار است که فردا، در تاریخ 22 تیر 1404 در مجمع فوق العاده در خصوص این رویداد تصمیم گیری شود.

در حال حاضر سرمایه اسمی «ونوین» برابر با 10.3 همت بوده و قرار است که در پروسه افزایش سرمایه به حوالی 25 همت برسد. منابع این رویداد نیز از محل تجدید ارزیابی دارایی ها (طبقه زمین) تامین خواهد شد.

توجه فرمایید که در این پروسه، نقدینگی جدیدی وارد شرکت نخواهد شد، اما!!

با به روز شدن ارزش دارایی های «ونوین»، نه تنها اعداد و ارقام مربوط به ارزش گذاری این بانک دستخوش تغییر خواهد شد، بلکه سورس مطالعاتی سرمایه گذاران نیز آپدیت خواهد شد که خب! در تصمیم گیری های سرمایه گذاری بسیار حائز اهمیت است.

علاوه بر موارد مذکور، با به روز رسانی دارایی ها و انتقال ارقام جدید به حساب سرمایه اسمی و بهبود وضعیت سرمایه نظارتی، رتبه اعتباری «ونوین» نیز بهتر خواهد شد و مسلما نسبت های کلیدی نظیر سقف اعطای تسهیلات و پذیرش تعهدات کلان، سقف سرمایه گذاری در اوراق بهادار، حدود وضعیت ارزی، کفایت سرمایه، دامنه عملیاتی و ... در وضعیت بهتری قرار خواهند گرفت.

آخرین افزایش سرمایه در «ونوین» از محل سود انباشته بوده! آخرین افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها نیز در سال 1399 انجام شده است! بنابراین عملا ارزش دارایی های مذکور که در تورم چند سال اخیر رشد سنگینی داشته، در صورت های مالی منعکس نشده است.

در انتها توجه فرمایید که دو افزایش سرمایه قبلی در «ونوین» از محل سود انباشته بوده! که خب! اجرای این پلن نیازمند ثبات درآمدی و سودسازی بالایی است و در تعداد کمی از نماد های هم گروه دیده می شود.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24