به گزارش کدالنگر بورس ۲۴، شرکت معدنی و صنعتی گهر زمین (نماد: کگهر) از بزرگترین فعالان صنعت معدنی کشور، صورتهای مالی ششماهه منتهی به خرداد ماه سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد. این گزارش نشان میدهد که شرکت همچنان در مسیر رشد و توسعه قرار دارد و روند درآمدزایی و سودآوری خود را در نخستین فصل سال جاری حفظ کرده است.

به گزارش کدالنگر بورس24 ، شرکت معدنی و صنعتی گهر زمین (نماد: کگهر) از بزرگترین فعالان صنعت معدنی کشور، صورتهای مالی ششماهه منتهی به خرداد ماه سال ۱۴۰۴ را منتشر کرد. این گزارش نشان میدهد که شرکت همچنان در مسیر رشد و توسعه قرار دارد و روند درآمدزایی و سودآوری خود را در نخستین فصل سال جاری حفظ کرده است.
رشد قابل توجه درآمدهای عملیاتی و افزایش هزینهها
بر اساس اطلاعات منتشرشده در سامانه جامع ناشران ، درآمد عملیاتی کگهر در دوره مورد بررسی به ۳۰ هزار میلیارد تومان رسیده است که نسبت به درآمد ۲۵ هزار میلیارد تومانی مدت مشابه سال قبل رشدی ۲۱ درصدی را ثبت کرده است. کسب این موفقیت عمدتاً به دلیل افزایش حجم تولید، بهبود فروش محصولات استراتژیک و همچنین بهینهسازی فرآیندهای عملیاتی شرکت بوده است.
از سوی دیگر، هزینههای تولید و بهای تمام شده شرکت نیز با رشد ۲۸ درصدی همراه بوده و همزمان با رشد درآمدها، این شاخص نیز افزایش یافته است. این امر عمدتاً از محل افزایش نرخ مواد اولیه، تورم هزینههای جانبی، افزایش دستمزدها و سرمایهگذاری مداوم شرکت در توسعه تجهیزات و فناوریهای نوین تولید رقم خورده است.
تداوم روند رو به رشد سود ناخالص و عملیاتی
گهر زمین طی فصل بهار توانسته سود ناخالصی معادل ۱۰.۷ هزار میلیارد تومان به دست آورد که نسبت به ۹.۷ هزار میلیارد تومان سال گذشته، ۱۰ درصد رشد داشته است. این روند حجتی است بر حفظ حاشیه سود عملیاتی شرکت علیرغم افزایش هزینهها.
همچنین سود عملیاتی شرکت تا پایان خرداد به ۹۴۲۲ میلیارد تومان رسید؛ رقمی که اگرچه تنها ۲ درصد رشد نسبت به دوره مشابه سال قبل دارد، اما نشاندهنده ثبات نسبی عملکرد و مدیریت قابل قبول هزینههای غیرعملیاتی است.
افزایش چشمگیر سود خالص و تثبیت جایگاه مالی
شرکت گهر زمین در نهایت توانست سود خالص خود را از ۷۶۱۰ میلیارد تومان در سال گذشته به ۸۴۸۴ میلیارد تومان در شش ماهه 1404-1403 برساند؛ به عبارتی شاهد افزایش ۱۱ درصدی سود خالص هستیم. این افزایش ناشی از بهرهگیری هوشمندانه از ظرفیتهای تولیدی، مدیریت فروش و جذب بازارهای جدید داخلی و صادراتی بوده است.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.