Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

سخنگوی وزارت خارجه آلمان اعلام کرد که تروئیکای اروپایی، هماهنگ با آمریکا به دنبال یافتن راه‌حلی دیپلماتیک، پایدار و قابل راستی‌آزمایی برای برنامه هسته‌ای ایران هستند.

آلمان : مذاکرات اروپا و ایران با آمریکا نیز هماهنگ شده‌ است

بورس24 : سخنگوی وزارت خارجه آلمان اعلام کرد که تروئیکای اروپایی، هماهنگ با آمریکا به دنبال یافتن راه‌حلی دیپلماتیک، پایدار و قابل راستی‌آزمایی برای برنامه هسته‌ای ایران هستند.

مارتین گیزه سخنگوی وزارت خارجه آلمان، در پاسخ به پرسشی درباره سطح نمایندگی آلمان در مذاکرات استانبول و انتظارات این کشور گفت: این گفت‌وگوها در سطح کارشناسی برگزار می‌شود.

در شرایطی که آژانس بین المللی انرژی اتمی در گزارش های متعدد، ماهیت صلح آمیز برنامه هسته ای ایران را تایید کرده، وی گفت: ایران نباید هرگز به سلاح هسته‌ای دست یابد.

این مقام آلمانی افزود: آلمان، فرانسه و انگلیس با جدیت فراوان در قالب تروئیکای اروپایی به دنبال یافتن راه‌حلی دیپلماتیک، پایدار و قابل راستی‌آزمایی برای برنامه هسته‌ای ایران هستند. این مسیر با ایالات متحده نیز هماهنگ شده است.

هدید بازگشت تحریم‌ها؛ مهلت تروئیکا تا پایان تابستان

در حالی که تروئیکای اروپایی به تعهدات خود در توافق هسته ای با ایران عمل نکرده و در این زمینه مقصر است، گیزه گفت: کاملاً روشن است که اگر تا پایان تابستان راه‌حلی پیدا نشود، گزینه بازگشت تحریم‌ها همچنان روی میز تروئیکا باقی خواهد ماند.

آسوشیتدپرس درباره مذاکرات آتی بین تهران و تروئیکای اروپایی نوشت: این مذاکرات روز جمعه در شهر استانبول برگزار خواهد شد و نخستین دور از گفت‌وگوها پس از توافق آتش‌بس میان ایران و اسرائیل در پی جنگ ۱۲ روزه خواهد بود.

منبع خبر: انتخاب

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24