مدیرعامل بانک شهر با تشریح برنامههای راهبردی این بانک، از هدفگذاری برای ارتقای نسبت کفایت سرمایه به ۸ درصد، اجرای موفق واگذاری بالغ بر ۳۵ هزار میلیارد تومان از املاک مازاد و تمرکز بر توسعه درآمدهای کارمزدی و فناوریهای نوین خبر داد.

بورس24 : مدیرعامل بانک شهر با تشریح برنامههای راهبردی این بانک، از هدفگذاری برای ارتقای نسبت کفایت سرمایه به ۸ درصد، اجرای موفق واگذاری بالغ بر ۳۵ هزار میلیارد تومان از املاک مازاد و تمرکز بر توسعه درآمدهای کارمزدی و فناوریهای نوین خبر داد.
اجرایی شدن افزایش سرمایه بزرگ
سید محمد مهدی احمدی مدیرعامل بانک شهردر حاشیه برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه این بانک به بورس24 گفت: مجمع سالیانه بانک شهر برای تصویب صورتهای مالی منتهی به سال ۱۴۰۳ برگزار شد و خوشبختانه توانستیم مطابق برنامه، مجمع را برگزار کنیم. سودآوری بانک شهر در سال جاری با توجه به سرمایه پایه 1500 میلیارد تومان، رقم قابل ملاحظهای بود که مورد پذیرش و رضایت سهامداران قرار گرفت.
وی افزود: در سال گذشته روند افزایش سرمایه بانک شهر رخ داد و اکنون سرمایه پایه بانک از 1500 میلیارد تومان به ۳۹ هزار میلیارد تومان رسیده است. در کنار سودآوری، افزایش سرمایه و ترمیم نقدینگی بانک نیز در دستور کار قرار داشت. سه هدفگذاری اساسی هیئت مدیره برای سال ۱۴۰۳ بود که خوشبختانه در بخش واگذاری داراییها، بالغ بر ۳۵ همت واگذاری املاک و داراییهای مازاد بانک در سال ۱۴۰۳ انجام شد که اجرای تکالیف قانون رفع موانع تولید را محقق کرد.
احمدی تصریح کرد: برای سال ۱۴۰۴، دو محور مورد توجه قرار گرفته است؛ نخست افزایش درآمدهای کارمزدی چه در حوزه ارزی و چه از بخش ریالی از محل درآمدهای جدید مانند براتکارت و تملک سهام شرکتهایی نظیر شرکت آپ و تمرکز بر فناوری اطلاعات و فینتکها که زمینهساز افزایش سودآوری بانک خواهد بود.
افزایش مهلت واگذاری املاک مازاد
وی ادامه داد: در مجمع سالانه مجوز لازم را کسب کردیم تا واگذاری املاک مازاد بانک را با اخذ مجوزاز بانک مرکزی تسهیل کنیم و مدت زمان واگذاری این املاک را از ۵ سال حداکثر تا ۱۰ سال افزایش دهیم. این اقدام منجر به آزادسازی داراییهای منجمد بانک و تبدیل آن به نقدینگی و در نهایت جهش سودآوری بانک در صورتهای مالی سال ۱۴۰۴ خواهد شد.
نسبت کفایت سرمایه از منفی مثبت شد
مدیرعامل بانک شهر در پایان با اشاره به برنامه افزایش سرمایه این بانک خاطرنشان کرد: طبق قانون برنامه توسعه کشور که توسط مجلس تصویب شده، نسبت کفایت سرمایه بانک باید ظرف پنج سال حداقل به ۸ درصد برسد. اکنون این نسبت طبق صورتهای مالی سال ۱۴۰۳ از منفی ۱۲ درصد به مثبت یک و نیم درصد بهبود یافته است. با تداوم روند سودآوری و همکاری سهامداران، با افزایش سرمایه از محل آورده سهامداران ، تحقق کفایت سرمایه ۸ درصدی قبل از مهلت قانونی را هدفگذاری کردهایم.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.