به گزارش کدال نگر بورس24، شرکت کشت و صنعت شهداب ناب خراسان به برخی از سوالات در خصوص صورت مالی پاسخ داد

به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت کشت و صنعت شهداب ناب خراسان به برخی از سوالات در خصوص صورت مالی پاسخ داد:
1- توضیحات در خصوص بند گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی مبانی اظهار نظر مشروط در خصوص عدم رعایت الزامات ناظر بر گزارش گری مالی در خصوص افشای اسناد دریافتنی از حسابهای دریافتنی تجاری و سایر دریافتنی ها (یادداشت (۲۰۱) و اشخاص وابسته (یادداشت توضیحی ۲-۲۰ به صورت کامل افشاء نشده است.
در خصوص بند فوق گزارش بازرس قانونی به استحضار میرساند که این بند مربوط به تسویه وجوه مشتریانی می باشد که محصولات شرکت را به صورت سبد محصولات روغن، کیک، و کلوچه ، سس رب و ..... خریداری مینمایند و فاکتور هر شرکت به صورت جداگانه برای مشتریان صادر می،گردد این مشتریان اقدام به پرداخت چک بصورت یکجا در مقابل کل خرید صورت گرفته به طرفیت گروه کارخانجات صنعتی تبرک (سهامی (عام مینمایند و مدیریت شرکت به عنوان طلب از سایر مشتریان در نظر می گیرد که طبق نظر حسابرس بایستی به طرفیت گروه کاخانجات صنعتی تبرک شناسایی گردد.
2- با عنایت به مفاد ماده ۲۳ آیین نامه هنجارها و اصول رفتاری مدیران ناشران غیر نهاد مالی ثبت شده نزد سازمان مبنی بر اینکه کلیه اعضای هیات مدیره اعم از موظف و غیر موظف مسئول نظارت بر حسن اجرای قوانین و مقررات و صرفه و صلاح سهامداران هستند. مطابق یادداشت توضیحی ۴-۲۰ ضروری است توضیحات شرکت در خصوص شناسایی مبلغ ۳.۸۵۴.۷۰۹ میلیون ریال در سرفصل سایر اسناد دریافتنی از گروه کارخانجات صنعتی تبرک سهامدار عمده اعم از تاریخ ایجاد موضوع و ماهیت به طور مثال قرض الحسنه اسناد دریافتنی ، علت ایجاد مطالبات یاد شده در سال مالی مورد گزارش ، نحوی تسویه و مبلغ وصول شده تا تاریخ روز و سایر موارد حائز اهمیت ضروری می باشد.
در خصوص مانده طلب از گروه کارخانجات صنعتی تبرک سهامی عام این مبلغ ناشی از توضیحات بند ۱ این نامه در خصوص وصول اسناد شرکت فرعی نزد گروه کارخانجات صنعتی تبرک سهامی (عام بوده که تا تاریخ این نامه به شرکت عودت نشده است و به صورت قرض الحسنه نزد شرکت میباشد که با بخشی از این بدهی منابع مورد نیاز جهت خرید مواد اولیه گوجه فرنگی و روغن شرکت کشت وصنعت شهداب ناب خراسان (سهامی عام توسط شرکت گروه کارخانجات صنعتی تبرک (سهامی عام) تامین می گردد.
همچین مقرر گردید شرکت گروه کارخانجات صنعتی تبرک سهامی عام مرکز پخش شوروم به متراژ حدود ۶۰۰ متر مربع در بازار بزرگ عمده فروشی مواد غذایی در مشهد واقع در خیابان مصلی جهت عرضه محصولات شرکت کشت و صنعت شهداب ناب خراسان (سهامی عام) واگذار نماید که این شرکت محصولات خود را به صورت مستقیم به مصرف کنندگان عرضه نماید.
نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.