Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

امروز مجمع عادی به طور فوق العاده شرکت احیا صنایع خراسان با نماد بورسی «واحصا» با حضور بیش از ۵۳ درصد از سهامداران در حال برگزار شد.

مجمع «واحصا» افزایش سرمایه ۱۸۰ درصدی را به ثبت رساند

بورس24 : امروز مجمع عادی به طور فوق العاده شرکت احیا صنایع خراسان با نماد بورسی «واحصا» با حضور بیش از ۵۳ درصد از سهامداران در حال برگزار شد.
در پایان مجمع افزایش سرمایه ۱۸۰ درصدی از محل سود انباشته تعیین و تصویب شد.
امروز مجمع  عادی به طور فوق العاده شرکت احیا صنایع خراسان با نماد بورسی «واحصا» با حضور بیش از ۵۳درصد از سهامداران در حال برگزار شد.

مهم ترین موارد مطرح شده در مجمع شرکت احیا صنایع خراسان به شرح زیر است :

با توجه به نامه ای که طی آخرین روز،در سامانه کدال منتشر شده، شرکت موفق شد مجوز افزایش سرمایه ۱۸۰ درصدی رو از محل سود انباشته دریافت کند.
از بهمن ۱۴۰۳ ما درخواست افزایش سرمایه را به سازمان بورس دادیم و اکنون مجوز افزایش سرمایه ما تایید شده است.

سرمایه ثبتی شرکت اکنون 42 میلیارد تومان است.

گفتنی است به دلیل اینکه افزایش سرمایه از محل سود انباشته است شرکت موظف بوده قبل یا بعد  از مجمع فوق‌العاده، مجمع عادی عمومی تشکیل دهد و تقسیم سود را انجام دهد.
در پایان مجمع افزایش سرمایه ۱۸۰ درصدی به تصویب  سهامداران و مجمع رسید و سرمایه ثبتی شرکت از ۴۲میلیارد تومان به ۱۱۸ میلیارد تومان افزایش یافت.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24