Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

مدیران خودرو از شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ پیش‌فروش سه محصول FX Premium، Z6 GT و F7 PRO MAX AWD را آغاز می‌کند؛ طرحی که با ظرفیت اندک، پیش‌پرداخت بالا و موعد تحویل ۱۵۰ روزه، بیش از آنکه امیدبخش خریداران باشد، پرسش‌هایی در مورد دسترسی واقعی و قیمت نهایی این خودروها ایجاد کرده است.

پیش‌فروش مهر ۱۴۰۴ مدیران خودرو | عرضه محدود با پیش‌پرداخت سنگین و تحویل طولانی

بورس24 : مدیران خودرو از شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ پیش‌فروش سه محصول FX Premium، Z6 GT و F7 PRO MAX AWD را آغاز می‌کند؛ طرحی که با ظرفیت اندک، پیش‌پرداخت بالا و موعد تحویل ۱۵۰ روزه، بیش از آنکه امیدبخش خریداران باشد، پرسش‌هایی در مورد دسترسی واقعی و قیمت نهایی این خودروها ایجاد کرده است.

جزئیات فروش و ظرفیت‌ها

FX Premium و F7 PRO MAX AWD هرکدام تنها با ظرفیت اینترنتی ۶۰ دستگاه و Z6 GT با ظرفیت ۴۰ دستگاه عرضه می‌شوند. ثبت‌نام به‌صورت اینترنتی در سایت mvmco.ir و حضوری در نمایندگی‌ها انجام می‌شود. پیش‌پرداخت برای فروش عادی ۵۰ درصد و برای طرح جایگزینی ۴۰ درصد تعیین شده که فشار مالی قابل توجهی بر خریداران وارد می‌کند. قیمت نهایی نیز «غیرقطعی» اعلام شده که می‌تواند ریسک افزایش هزینه‌ها تا زمان تحویل را بالا ببرد.

گفتنی است ، با توجه به ظرفیت بسیار محدود و موعد تحویل ۱۵۰ روزه، احتمال شکل‌گیری بازار حواله و رشد قیمت‌های دوباره در معاملات دست‌دوم زیاد است. این شرایط می‌تواند به جای پاسخ‌گویی به تقاضای واقعی، بیشتر فضای سفته‌بازی را در بازار فعال کند و پرسش‌ها درباره زمان‌بندی و سیاست فروش مدیران خودرو را افزایش دهد.

مدیران خودرو

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24