Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

بیت الله عبداللهی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات در گفت‌وگو با بورس ۲۴ گفت: بانک مرکزی در شرایط فعلی در هیچ زمینه‌ای عملکرد مثبتی ندارد؛ نه مدیریت بازار ارز، نه حمایت از تولید و نه نظارت و مدیریت بانک‌ها! وضعیت آشفته تولید و عدم حمایت از تولیدکنندگان ناشی از عملکرد فعلی بانک مرکزی و ریاست آن است.

انتقادات تند نماینده مجلس از عملکرد بانک مرکزی

بورس24 : بیت الله عبداللهی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات در گفت‌وگو با بورس24 گفت: بانک مرکزی در شرایط فعلی در هیچ زمینه‌ای عملکرد مثبتی ندارد؛ نه مدیریت بازار ارز، نه حمایت از تولید و نه نظارت و مدیریت بانک‌ها! وضعیت آشفته تولید و عدم حمایت از تولیدکنندگان ناشی از عملکرد فعلی بانک مرکزی و ریاست آن است.

این نماینده مجلس دوازدهم در ارزیابی عملکرد بانک مرکزی اظهار کرد: بانک مرکزی در هیچ زمینه ای اقدامات مثبتی ندارد و از اساس نمی‌توان گفت هیچ کار صحیحی در حال حاضر از جانب بانک مرکزی انجام می‌شود.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس ادامه داد: مدیریت بانک مرکزی در شرایط فعلی کشور بانک‌ها را قفل کرده است و از نحوه فعالیت بانک‌ها و وضعیت و گزارش‌هایی که مردم در این زمینه می‌دهند، مشخص است که نظارت بر بانک‌ها عملا رها شده است.

عبداللهی با بیان این که بسیاری از واحدهای تولیدی برای رقم‌های ناچیز معطل و از کار تولیدی خود بازمانده‌اند، افزود: بسیاری از واحدهای تولیدی، حتی واحدهای تولیدی خرد و کوچک به‌دلیل نبود سرمایه در گردش از کار تولید تولید باز مانده‌اند. از طرفی رهبری می‌گویند سال تولید است باید به تولید اهمیت داده شود و از طرف دیگر بانک مرکزی هیچ کمکی در این زمینه نمی‌کند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محسبات با بیان این که در بسیاری از نقاط دنیا با تسهیلات سود پایین از تولید حمایت می‌کنند، تاکید کرد: اینجا با ۲۳ درصد هم تسهیلات به تولیدکننده نمی‌دهند و به واقع تولیدکنندگان دچار مشکل ناشی از کوتاهی‌های بانک مرکزی هستند.

عبداللهی در پایان گفت: اگر مردم چند مشکل اصلی داشته باشند، یکی از آنها وضعیت بانک‌ها است. این اتفاق از روزی افتاد که فرزین به بانک مرکزی آمد بانک‌های کشور به این وضعیت گرفتار شدند و  بانک‌ها رها شده‌اند. به نظر بنده بالا رفتن قیمت ارز هم مستقیما ناشی از بی‌مسئولیتی‌های بانک مرکزی است.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24