Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

علی مدنی‌زاده وزیر اقتصاد و دارایی درباره انتقادات به تیم اقتصادی دولت و اینکه گفته می‌شود یک تصمیم‌گیری واحد در این تیم وجود ندارد و همین امر باعث افزایش قیمت کالاهای اساسی شده است، بیان کرد: خیر، اصلا این طور نیست. لزوماً هم این طور نیست، بانک مرکزی یک سیاستی دارد و در تیم اقتصادی هم آنها را مطرح کرده است.

مدنی‌زاده: تصمیمات اقتصادی دولت هماهنگ است و افزایش قیمت‌ها نتیجه اختلاف تیمی نیست / سیاست بانک مرکزی برای ارز تک‌نرخی تدریجی است

بورس24 : علی مدنی‌زاده وزیر اقتصاد و دارایی درباره انتقادات به تیم اقتصادی دولت و اینکه گفته می‌شود یک تصمیم‌گیری واحد در این تیم وجود ندارد و همین امر باعث افزایش قیمت کالاهای اساسی شده است، بیان کرد: خیر، اصلا این طور نیست. لزوماً هم این طور نیست، بانک مرکزی یک سیاستی دارد و در تیم اقتصادی هم آنها را مطرح کرده است.

سیاست بانک مرکزی برای ارز تک‌نرخی تدریجی است

وزیر اقتصاد و دارایی گفت: بانک مرکزی نگران این است که اگر بخواهد تصمیمات ناگهانی درخصوص تک نرخی شدن ارز بگیرد، منجر به تورم و افزایش قیمت کالاها شود و طبیعتا بر آن اساس سعی می‌کند تدریجی عمل کند.

علی مدنی‌زاده در گفت‌وگو با  ایلنا، درباره تک نرخی شدن قیمت ارز و انتقاد برخی کارشناسان مبنی بر اینکه دو نرخی بودن ارز هم باعث رانت و هم باعث سردرگمی  مردم و افزایش  قیمت کالاهای اساسی شده است، گفت: اصولا هم بر اساس قانون برنامه هفتم و قانون بانک مرکزی مسئولیت سیاست‌های ارزی با بانک مرکزی است. مانند این است که شما بخواهید درباره بورس از رئیس بانک مرکزی سوال بفرمایید، طبیعتاً هم هر مسئولی باید در حوزه خودش اظهارنظر کند.

وزیر اقتصاد و دارایی درباره انتقادات به تیم اقتصادی دولت و اینکه گفته می‌شود یک تصمیم‌گیری واحد در این تیم وجود ندارد و همین امر باعث افزایش قیمت کالاهای اساسی شده است، بیان کرد: خیر، اصلا این طور نیست. لزوماً هم این طور نیست، بانک مرکزی یک سیاستی دارد و در تیم اقتصادی  هم آنها را مطرح کرده است.

وی تاکید کرد: بانک مرکزی نگران این است که اگر بخواهد تصمیمات ناگهانی درخصوص  تک نرخی شدن ارز بگیرد، منجر به تورم و افزایش قیمت کالاها شود و طبیعتا بر آن اساس سعی می‌کند تدریجی عمل کند.

مدنی‌زاده درباره اصلاحات ساختاری در حوزه اقتصاد و بودجه بیان کرد: در حال بحث و بررسی در دولت هستیم اما طبیعتا یک فرآیند  تدریجی  اتفاق خواهد افتاد.

منبع خبر: جماران

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24