Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه گفت: الان دارند با دلار ۲۸ هزار و پانصد تومان، ۴۰ هزار تومان و ۵۰ هزار تومان به کالاهای اساسی پول می‌دهند؛ اما مردم با دلار ۱۰۰ هزار تومانی کالاها را خریداری می‌کنند که به اصصلاح در این ماجرا هم چوب را خوردیم هم پیاز را!

تاجگردون: در ماجرای ارز ترجیحی هم چوب را خوردیم هم پیاز را / مردم با دلار ۱۰۰ هزار تومانی خرید می‌کنند

بورس24 : رئیس کمیسیون برنامه و بودجه گفت: الان دارند با دلار ۲۸  هزار و پانصد تومان، ۴۰ هزار تومان و ۵۰ هزار تومان به کالاهای اساسی پول می‌دهند؛ اما مردم با دلار ۱۰۰ هزار تومانی کالاها را خریداری می‌کنند که به اصصلاح در این ماجرا هم چوب را خوردیم هم پیاز را!

تک‌نرخی کردن ارز؛ وعده‌ای که عملی نشد

غلامرضا تاجگردون درباره این که گفته می‌شود دولت در  پی سیاست تک نرخی کردن کردن است، در پاسخ به این سوال که آیا می‌توان ارز را تک نرخی کرد، گفت: این سیاستی بود که در ابتدای سال هم در بودجه تصویب شد که ما سامانه‌ای برای نرخ ارز را داشته باشیم تا یارانه  ما به‌التفاوت نرخ ارز را متوجه  هدف خودش کنیم.

هدررفت منابع و رانت نامناسب

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه با اشاره به اینکه  دولت به آن چیزی که تصویب شده عمل نکرده است، عنوان کرد:  این موجب شد ما هم منابع را از دست دهیم و توزیع رانت نامناسب داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: دولت به دنبال  همان چیزی است که مجلس در ابتدا تصویب کرد یعنی اینکه ما منابع را به گونه‌ای تنظیم کنیم که این منابع  به جای هدف بخورد، نه اینکه هم واردکننده  منافع بگیرد، هم صادرکننده منافع حداکثری بگیرد  و هم اینکه مردم افزایش قیمت را ببینند؛ این باید یکجا اتفاق بیفتد و دولت  آن کسانی که دارند آسیب می‌بینند را پوشش دهد.

نارضایتی مردم و شکاف نرخ ارز واقعی و رسمی

تاجگردون در پاسخ به این که مردم معتقدند امروز مایحتاج خود را با دلار ۱۰۰ هزار تومانی خریداری می‌کنند، نه ارز ترجیجی، گفت: همین است، دولت می‌گوید چرا من نمی‌توانم شکاف را پر کنم؟  الان دارند با دلار ۲۸  هزار و پانصد تومان، ۴۰ هزار تومان و ۵۰ هزار تومان به کالاهای اساسی پول می‌دهند؛ اما مردم با دلار ۱۰۰ هزار تومانی خریداری می‌کنند که این گونه هم دولت کسری بودجه خواهد داشت هم مردم منافع لازم را دریافت نمی‌کنند،  به اصصلاح هم چوب را خوردیم هم پیاز را!

منبع خبر: ایلنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24