Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

رسیدن دستورالعمل مجوز صادرات فرآورده‌های اصلی پالایشگاه‌ها پیش از آغاز بازار یکشنبه، موجی از تقاضا را روانه نمادهای گروه پالایشی کرد. هر چند که تحت تاثیر جو کلی بازار، صفوف خرید ذوب شد ...

آتش‌بازی دوباره در پالایشی‌ها؛ تعدیل‌های سنگین، گروه را روی خط داغ نگه داشت ...

بورس24 : رسیدن دستورالعمل "مجوز صادرات فرآورده‌های اصلی پالایشگاه‌ها" پیش از آغاز بازار یکشنبه، موجی از تقاضا را روانه نمادهای گروه پالایشی کرد. هر چند که تحت تاثیر جو کلی بازار، صفوف خرید ذوب شد.

بر اساس این دستورالعمل، به پالایشی‌ها مجوز داده شده تا جهت تسویه مطالباتی که از دولت دارند، بتوانند مازاد محصولات خود را صادر کنند.

بنابراین صادرات بنزین (به دلیل نیاز داخل کشور) در کار نخواهد بود؛ ضمن اینکه مقدار و نوع فرآورده قابل صادرات، توسط شرکت ملی پخش و پالایش تعیین می‌شود.

پالایشگاه‌ها از طریق این مجوز در رینگ صادراتی بورس انرژی فرآورده را عرضه خواهند کرد. اگر برای خرید فرآورده رقابت ایجاد شود، سود مازاد برای پالایشگاه خواهد بود.

به نظر این مصوبه بیشتر جنبه روانی داشته باشد و البته وصول مطالبات به هر نحو، جریان نقدینگی شرکتها را بهبود خواهد بخشید.

اما رویداد مهمتر، تعدیل مثبت سنواتی پالایشگاه‌ها است. در همین راستا امروز شتران 9.9 همت (18 تومان به ازای هر سهم) تعدیل سنواتی ناشی از کاهش ارزش خوراک را روانه کدال کرد. شبریز نیز تعدیل مثبت 4.8 همتی (120 تومان به ازای هر سهم) اعلام کرد.

بنابراین با این جریان خبری، باری دیگر آتش‌بازی در گروه پالایشی را خواهیم داشت و احتمالا تا فردا پیش از آغاز ساعت معاملات سایر نمادها هم دست به شفاف‌سازی بزنند و متوقف شوند. 

به نظر آن جریان پولی که در بازار امروز خریدار تاپیکو و شبندر بود، اطلاع از این خبر داشت و به هر شکلی اگر تا پیش از آغاز بازار فردا توقف این نمادها را نداشته باشیم، بهتر است در صف خرید ابتدای وقت شانس خود را تست کنید. 

این جریان خبری نشان می‌دهد سیاست‌های ضد سرمایه‌گذاری دولت تغییر کرده و حالا سیاستگذار سعی در تغییر معادلات چند سال گذشته دارد ! البته که با این وضعیت اقتصادی و ناترازی‌ها و کمبودها کاری بس دشوار است.

در این گروه شبندر در گزارش حسابرسی شده 6 ماهه سود هر سهم خود را با تعدیل مثبت 4 درصدی از 754 ریال به 786 ریال افزایش داد. به نظر شبندر گزارش 9 ماهه خوبی داشته باشد و با این جریان خبری حتی بتواند به سود بیش از 140 تومانی که قبلا عنوان کردیم، دست یابد.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24