Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

بازدید فعالان بازار سرمایه از کارخانه خمیرمایه رضوی، بار دیگر توجه‌ها را به این سهم جلب کرد؛ جایی که مدیرعامل شرکت از افزایش ظرفیت تولید، تکمیل طرح‌های توسعه و بهبود زیرساخت‌های برق و صادرات سخن گفت؛ تحولاتی که هم‌زمان با صف خرید و رشد بیش از ۲۰ درصدی سهم، افق روشنی را پیش‌روی سهامداران ترسیم می‌کند.

چرا خمیرمایه رضوی مورد توجه اهالی بورس قرار گرفت؟ پاسخ در کارخانه است

بورس24 : مدیرعامل خمیرمایه رضوی در حاشیه بازدید فعالان بازار سرمایه از کارخانه این شرکت، با تشریح روند فعالیت شرکت در سال‌های گذشته و برنامه‌های پیش‌ِرو، از افق روشن عملکرد خمیرمایه رضوی در سال جاری و سال آینده خبر داد.

علی‌اصغر سیدپور، مدیرعامل شرکت خمیرمایه رضوی، در گفت‌وگو با بورس24 اظهار کرد: روند فعالیت شرکت طی سال‌های گذشته و همچنین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای سال ۱۴۰۴ به‌صورت کامل برای فعالان بازار سرمایه تشریح شد و تحلیل‌های مالی ارائه‌شده نشان می‌دهد که شرکت با تمهیدات انجام‌شده در حوزه تولید، فروش و صادرات، مسیر رو به رشدی را دنبال می‌کند.

وی افزود: با توجه به طرح‌های توسعه‌ای در دست اجرا، عمده پروژه‌های توسعه شرکت تا پایان سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید و این موضوع زمینه‌ساز افزایش ظرفیت تولید در سال آینده از ۹ هزار تن به ۱۱ هزار تن خواهد شد.

مدیرعامل خمیرمایه رضوی گفت: با توجه به شرایط فعلی شرکت در حوزه صادرات و تمهیدات اتخاذشده در زمینه تأمین مواد اولیه، روند عملکرد شرکت رو به رشد بوده و پیش‌بینی می‌شود سودآوری شرکت در سطح قابل توجه و قابل قبول محقق شود.

سیدپور در خصوص وضعیت حقوقی شرکت بیان کرد: با پیگیری‌های انجام‌شده از سوی فرابورس و همکاری اداره ثبت، خوشبختانه در آبان‌ماه سند اعیانی شرکت اخذ و طی نامه‌ای به سازمان بورس اعلام شد و به این ترتیب یکی از پروژه‌های مهم و زمان‌بر شرکت در این بخش به سرانجام رسید.

وی مهم‌ترین طرح توسعه شرکت را افزایش ظرفیت تولید از طریق خرید سه دستگاه سپراتور با ظرفیت بالا عنوان کرد و افزود: این دستگاه‌ها در محل‌های مورد نظر جانمایی شده و در مرحله نصب قرار دارند و در صورت عدم بروز محدودیت خاص، پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال به بهره‌برداری برسند.

مدیرعامل خمیرمایه رضوی همچنین درباره پروژه تأمین برق پایدار شرکت گفت: در راستای جلوگیری از وقفه در فرآیند تولید در زمان قطعی برق، چهار دستگاه مولد گازسوز یک مگاواتی خریداری شده و تلاش شده این مولدها طی ماه آتی وارد چرخه بهره‌برداری شرکت شوند.

سیدپور با اشاره به پروژه تعویض و مدیریت پساب افزود: این پروژه در حال حاضر در دوره تست قرار دارد و هدف از اجرای آن، استفاده از آب حاصل از تقلیظ پساب پس از تصفیه بیولوژیکی و رساندن آن به حد مجاز برای استفاده در بخش کشاورزی در سال‌های آتی است که در راستای مسئولیت اجتماعی شرکت انجام می‌شود.

وی در پایان گفت: علاوه بر این، پروژه‌های دیگری از جمله خرید دستگاه «دو در پنج»، خرید دو دستگاه بسته‌بندی ۸۵ گرمی ویژه صادرات و انجام تغییرات ساختاری و ساختمانی متناسب با نصب تجهیزات جدید در دستور کار قرار دارد و با اجرای این طرح‌ها، شرکت به‌دنبال توسعه بازارهای صادراتی در کشورهای CIS و کشورهای آفریقایی است.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24