Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

فنرسازی زر از قرار گرفتن تجدید ارزیابی در برنامه سال آینده و عرضه بخشی از سهام زر گلپایگان با نماد «خگلپا» در بورس خبر داد.

دو خبر بااهمیت از «خزر» | تجدید ارزیابی دارایی و عرضه اولیه قریب الوقوع «خگلپا»

بورس24 : مدیرعامل فنرسازی زر در گفت‌وگو با بورس24 از برنامه‌های مهم شرکت در حوزه سرمایه، بازار و زیرمجموعه‌ها خبر داد؛ برنامه‌هایی که می‌تواند مسیر آینده زر را تغییر دهد.

فرشید الوند،مدیرعامل شرکت فنرسازی زر در حاشیه برنامه بازدید خبرنگاران از کارخانه این شرکت با اشاره به برنامه‌های آتی «خزر» به خبرنگار بورس24 اعلام کرد: با توجه به بورسی بودن شرکت و الزامات حاکمیت شرکتی، دوره تجدید ارزیابی دارایی‌ها معمولاً هر ۳ تا ۴ سال یک‌بار تعریف می‌شود و این موضوع قطعاً در برنامه سال آینده شرکت قرار دارد.

به گفته وی، طبیعتاً در صورت انجام تجدید ارزیابی، ارقام شرکت بزرگ‌تر خواهد شد.

افزایش سرمایه ۹۰۰ میلیارد تومانی در آستانه نهایی شدن

مدیرعامل فنرسازی زر با اشاره به سیاست‌های مالی شرکت افزود: طی سه سال گذشته، هر سال افزایش سرمایه از محل سود انباشته انجام شده است. آخرین افزایش سرمایه نیز در حال حاضر در سازمان بورس در دست بررسی قرار دارد و ان‌شاءالله ظرف یک ماه آینده نهایی خواهد شد. با این افزایش سرمایه، سرمایه ثبت‌شده شرکت فنرسازی زر به حدود ۹۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید.

«خگلپا» آماده عرضه در بورس

الوند همچنین درباره عرضه زیرمجموعه این شرکت گفت: نماد بورسی فنرسازی زر گلپایگان با عنوان «خگلپا» به‌تازگی تعریف و روی تابلو قرار گرفته و مجوزهای لازم نیز دریافت شده است. به گفته وی، با هماهنگی کارگزار، برنامه‌ریزی انجام شده تا در دی‌ماه بخشی از سهام این شرکت از طریق بورس واگذار شود.

سهم بازار؛ برتری در OEM و رقابت پایاپای در افترمارکت

در حوزه وضعیت بازار، مدیرعامل فنرسازی زر اظهار کرد: در بازار افترمارکت و صادرات، سهم بازار شرکت و رقیب اصلی تقریباً برابر و حدود ۵۰-۵۰ است، هرچند برنامه‌هایی برای افزایش سهم بازار به‌صورت مستمر در طول سال در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: در حوزه OEM و تأمین خودروسازان، سهم فنرسازی زر به‌مراتب بالاتر از رقیب است.

ظرفیت تولید؛ امکان راه‌اندازی شیفت دوم

الوند با اشاره به ظرفیت تولید شرکت گفت: مجموعه در حال حاضر در یک شیفت بلند فعالیت می‌کند و در صورت دریافت سفارش‌های جدید با توناژ بالاتر از ۱۳ هزار تن، امکان راه‌اندازی شیفت دوم و افزایش تولید وجود دارد.

عدم تأثیر قطعی برق بر تولید

مدیرعامل فنرسازی زر درباره وضعیت انرژی مجموعه تأکید کرد: زیرساخت تأمین برق اضطراری متناسب با نیاز خطوط تولید فراهم شده است. نیاز برق تولیدی شرکت حدود ۱.۵ مگاوات است و زیرساخت برق اضطراری نیز با همین ظرفیت پیش‌بینی شده است.

به گفته وی، حتی هم‌زمان با آغاز قطعی‌های برق، تأمین انرژی از طریق دیزل‌ژنراتور به‌صورت کاملاً اتوماتیک انجام شده و هیچ‌گونه وقفه‌ای در تولید ایجاد نشده است.

رشد فروش زر گلپایگان در بازار قطعات یدکی

وی همچنین از عملکرد زر گلپایگان در بازار قطعات یدکی خبر داد و گفت: برنامه شرکت این بوده که زر گلپایگان حضور پررنگ‌تری در بازار قطعات یدکی داشته باشد و در همین راستا، امسال برنامه‌ریزی انجام شده است.

به گفته الوند، این مجموعه تا امروز تقریباً دو برابر ظرفیت تناژی سال گذشته در بازار فروش قطعه داشته که نتیجه راه‌اندازی خط دوم تولید فنر پیچشی در سال گذشته بوده است.

زر سیستان؛ تمرکز بر صنعت ریلی

مدیرعامل فنرسازی زر در پایان با اشاره به وضعیت زر سیستان گفت: زر سیستان به‌طور تخصصی در حوزه صنعت ریلی فعالیت می‌کند و ارتباط مستقیمی با صنعت خودرو ندارد. این مجموعه قراردادهای مستقل خود را دارد و بخشی از عملیات تکمیلی قطعات مورد نیاز گروه را انجام می‌دهد، به‌طوری که ۱۰۰ درصد تولیدات آن توسط خود شرکت فنرسازی زر خریداری می‌شود.

منبع خبر: سازمان خبری - تحلیلی بورس 24

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 266
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24