به گزارش کدال نگر بورس 24 ، شرکت صنایع مس شهید باهنر گزارش عملکرد خود تا پایان آذر ماه سال 1404 را منتشر کرد. مطابق با اطلاعات ارائه شده این شرکت جمع فروش 9 ماهه به 15 همت رسید.
به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت صنایع مس شهید باهنر گزارش عملکرد خود تا پایان آذر ماه سال 1404 را منتشر کرد. مطابق با اطلاعات ارائه شده این شرکت جمع فروش 9 ماهه به 15 همت رسید.
فباهنر در آذر ماه 2396 میلیارد تومان فروش محصول داشت که 2273 میلیارد تومان آن حاصل از فروش داخلی محصولات و 13 میلیارد تومان آن فروش صادراتی بوده است.
تسمه و ورق مسی 4700 میلیارد تومان از کل فروش 9 ماهه را به خود اختصاص داده است. 2603 میلیارد تومان دیگر نیز مربوط به فروش تسمه ورق برنجی می باشد. لوله مسی صادراتی نیز 103 میلیارد تومان از فروش 127 میلیارد تومانی صادرات در 9 ماهه را به خود اختصاص داد.















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.