به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت نخریسی و نساجی خسروی خراسان سهام آن در بورس اوراق بهادار تهران با نماد «نخریس» خرید و فروش می شود صورت های مالی 9 ماهه منتهی به آذر 1404 را منتشر کرد.
به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت نخریسی و نساجی خسروی خراسان سهام آن در بورس اوراق بهادار تهران با نماد «نخریس» خرید و فروش می شود صورت های مالی 9 ماهه منتهی به آذر 1404 را منتشر کرد.
بر اساس این گزارش شرکت نخریسی و نساجی خسروی خراسان در 9 ماهه منتهی به آذر 1404 سود خالصی معادل 101 میلیارد تومان محقق نمود.
بررسی گزارش این شرکت حاکی از کاهش 20 درصدی سود در 9 ماهه جاری نسبت به دوره مشابه قبل می باشد.
نخریسی و نساجی خسروی خراسان به ازای هر سهم نیز سود 1315 ریالی ساخت. سود ناخالص نیز با کاهش 10 درصدی همراه شد و به 165 میلیارد تومان رسید.
درآمدهای عملیاتی این شرکت با سرمایه ثبت شده حدود 74 میلیارد تومانی 21 درصد افزایش داشت و به 950 میلیارد تومان رسید.
















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.