Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

در اطلاعیه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمده است:‌ خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم از ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ می‌توانند برای خرید مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی به فروشگاه‌های تحت پوشش مراجعه کنند.

آغاز خرید مرحله دوم کالابرگ برای دهک‌های اول تا سوم از ۱۵ بهمن

بورس24 : در اطلاعیه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمده است:‌ خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم از ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ می‌توانند برای خرید مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی به فروشگاه‌های تحت پوشش مراجعه کنند.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با صدور اطلاعیه‌ای از آغاز مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک از ۱۵ بهمن خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در این اطلاعیه آمده است:‌  «خانوارهای دهک‌های اول تا سوم از ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ می‌توانند برای خرید مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی به فروشگاه‌های تحت پوشش مراجعه کنند.

زمان‌بندی مراجعه دهک‌ها به فروشگاه‌ها

دهک‌های ۴ تا ۷  از ۲۰ بهمن  و سایر خانوارها از ۲۵ بهمن می‌توانند به فروشگاه‌ها مراجعه کنند. در صورتی که اعتبار هر ماه به‌طور کامل استفاده نشود، مانده، به ماه‌های بعد منتقل خواهد ‎شد و هموطنان از این بابت نگران نباشند.

‎استفاده از اعتبار ماه‌های بعدی نیز پس از اعلام عمومی در ماه‌های مورد نظر امکان‌پذیر خواهد شد و مطابق ماه قبل اعتبار خانوار ها برای خرید پابرجاست. هموطنان جهت کاهش بار شبکه از مراجعات غیر ضروری به سامانه پرهیز کنند. 

اقلام مشمول کالابرگ و نحوه خرید

اقلام کالایی کالابرگ در روش اول شامل مرغ، تخم‌مرغ، گوشت قرمز، حبوبات، قند و شکر، روغن، ماکارونی، برنج، شیر کم چرب، ماست کم چرب و پنیر است.

مشمولان می‌توانند متناسب با نیاز خود، کالاهای تعیین‌شده را خریداری کنند.هیچ محدودیتی در مقدار خرید هر کالا یا انتخاب نشان تجاری خاص در بین کالاهای کالابرگی وجود ندارد. در صورت خرید بیش از سقف اعتبار، مابه‌التفاوت را خریدار پرداخت می‌ کند.  امکان خرید در چند نوبت وجود دارد و نیازی به استفاده از کل اعتبار در یک مرحله نیست‌.

هشدار درباره پیامک‌های جعلی و رسیدگی به تخلفات

‎وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از هموطنان می خواهد همچنان مراقب پیام‌ها و لینک‌های جعلی کلاهبرداران باشند و صرفاً به پیامک‌های رسمی از سرشماره V.Refah اعتماد کنند.

تاکید می شود مشمولین طرح کالا برگ جدید با شماره دهک‌ها ارتباطی ندارد و تمامی یارانه بگیران فعلی، حذف شدگان یک سال اخیر، بازنشستگان و کارمندان به صورت خودکار مشمول این طرح هستند و نیازی به درخواست و مراجعه به سامانه ها نیست. 

هموطنان در صورت مشاهده و بروز تخلفات فروشگاهی می توانند شکایت خود را در برنامه کاربردی شمیم و یا سامانه zrm.mcls.gov.ir  ثبت و سپس با ورود به بخش کالابرگ، آدرس فروشگاه متخلف را نوشته و یا فیش خرید خود را بارگذاری کنند. با درج اطلاعات دقیق، ظرف ۲۴ ساعت بازرس مراجعه کرده و در صورت اثبات تخلف، دستگاه کارت‌خوان آن فروشگاه قطع و به تعزیزات معرفی می‌شود.

‌هر گونه غیرفروشی خارج از ۱۱ قلم کالابرگ یا اجبار مردم و تقاضای قیمت بالاتر نسبت به فروش نقدی با ارسال گزارش از سه نفر موجب قطع ترمینال و قطع ارتباط با فروشگاه خواهد بود، لذا فروشگاه جدا از انجام چنین تخلفاتی پرهیز کنند.

امکان انصراف (لغو) ثبت تقاضای برای خرید به روش دوم کالابرگ الکترونیکی  ( ۹ قلم ) از۱۱ بهمن برای شهروندان  فعال می شود.»

منبع خبر: انتخاب

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 294
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 266
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24