به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت کشاورزی و دامپروری فجر اصفهان که سهام آن در بورس اوراق بهادار تهران با نماد «زفجر» خرید و فروش می شود گزارش فعالیت 10 ماهه منتهی به دی 1404 را منتشر کرد.
به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت کشاورزی و دامپروری فجر اصفهان که سهام آن در بورس اوراق بهادار تهران با نماد «زفجر» خرید و فروش می شود گزارش فعالیت 10 ماهه منتهی به دی 1404 را منتشر کرد.
بر اساس گزارش منتشر شده در سامانه کدال، رقم فروش شرکت کشاورزی و دامپروری فجر اصفهان در مدت 10 ماهه منتهی به دی 1404 به حدود 1543 میلیارد تومان رسید. آخرین سرمایه ثبت شده این شرکت فعال در حوزه کشاورزی و دامپروری ، 90 میلیارد تومان می باشد.
این واحد تجاری در دی 217 میلیارد تومان درآمد عملیاتی را به ثبت رساند که نسبت به ماه قبل 2 درصد افزایش داشت. مقایسه مجموع فروش 10 ماهه شرکت با دوره مشابه سال 1403 از افزایش 47 درصدی آن حکایت دارد.
مهم ترین محصول شرکت شیر گاو بوده که در 10 ماهه 36 هزار تن از آن به مبلغ کل 827 میلیارد تومان به فروش است. این محصول همچنین سهم 108 میلیارد تومانی در فروش دی ماه اسن شرکت داشت و پر فروش ترین محصول این شرکت محسوب می شود.















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.