Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

رئیس جمهور کوبا تأکید کرد که هیچ انسان منصفی نمی‌تواند این بهانه را بپذیرد که کشور کوبا تهدیدی برای آمریکاست.

واکنش کوبا به تهدید تازه ترامپ برای حمله به این کشور

بورس24 : به روایت شبکه المسیره، «میگل دیاز کانل»، رئیس‌جمهور کوبا اعلام کرد اقدامات قهری جدیدآمریکا، محاصره وحشیانه‌ای را تقویت می‌کند که به «نسل‌کشی» شباهت دارد و این رفتار را سندی بر ورشکستگی اخلاقی واشنگتن دانست.

وی تأکید کرد که هیچ انسان منصفی نمی‌تواند این بهانه را بپذیرد که کشور کوبا تهدیدی برای آمریکاست.

رئیس‌جمهوری کوبا خاطرنشان کرد که تشدید محاصره اقتصادی آسیب‌های بزرگی به مردم وارد می‌کند و این نتیجه رفتار مبتنی بر «ارعاب و قلدری» آمریکاست.

از سوی دیگر، «برونو رودریگز پاریا» وزیر خارجه کوبا نیز در گفتگو با رویترز، با تحریم‌های جدید اعمال شده توسط رئیس‌جمهور آمریکا مخالفت کرد و آن‌ها را مغایر با منشور سازمان ملل متحد دانست.

ترامپ ساعاتی پیش با تهدید کوبا مدعی شد: بلافاصله پس از ایران، به وضعیت کوبا رسیدگی خواهیم کرد.

وی مدعی شد: کوبا باید به محض مشاهده ناوهای هواپیمابر عظیم آمریکا به هنگام بازگشت از ایران تسلیم شود.

منبع خبر: مهر

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24