Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

نخست‌وزیر عراق با محکوم کردن حملات علیه عربستان سعودی و امارات، دستور بررسی ابعاد این حملات را صادر کرد.

ادعاها درباره حملات از خاک عراق به امارات و عربستان/ نخست وزیر جدید دستور مهم صادر کرد

بورس24 : بر اساس گزارش خبرگزاری واع، لی الزیدی، نخست‌وزیر عراق در پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» در پی ادعاها درباره حملات از خاک عراق به امارات متحده عربی و عربستان ضمن محکومیت این اقدام به دولت عراق دستور بررسی دقیق ابعاد این حملات را داد.

هم‌چنین گفته شده است که در نخستین نشست شورای وزیران امنیت ملی، کمیته‌ای عالی‌رتبه برای پیگیری موضوع تشکیل شده است.

نخست‌وزیر عراق همچنین بر ضرورت انجام تحقیقات مشترک با مقام‌های عربستان و امارات در این رابطه تأکید کرد و گفت که هدف از این همکاری، بررسی همه شواهد و مستندات مربوط به احتمال استفاده از خاک عراق در این حملات و اتخاذ اقدامات امنیتی و حقوقی لازم علیه عوامل دخیل است.

الزیدی تصریح کرد: «عراق مخالف استفاده از خاک و حریم هوایی خود برای انجام حمله علیه کشورهای برادر و دوست است و بر این باور است که این کشور باید عرصه‌ای برای تلاقی منافع مشترک باشد.»

منبع خبر: ایسنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24