Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

Bourse24 Ads 304

معاون حقوقی و بین‌الملل وزیر امور خارجه با انتقاد از پیش‌نویس قطعنامه آمریکا و سه کشور اروپایی در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نوشت: «شورای حکام نباید محل سفیدشویی تجاوز نظامی و انتقال هزینه آن به کشور قربانی باشد.»

غریب‌آبادی: شورای حکام نباید محل سفیدشویی تجاوز نظامی علیه ایران باشد

بورس24 : معاون حقوقی و بین‌الملل وزیر امور خارجه با انتقاد از پیش‌نویس قطعنامه آمریکا و سه کشور اروپایی در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نوشت: «شورای حکام نباید محل سفیدشویی تجاوز نظامی و انتقال هزینه آن به کشور قربانی باشد.»

انتقاد ایران از پیش‌نویس قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام

کاظم غریب‌آبادی، معاون حقوقی و بین‌الملل وزیر امور خارجه روز سه‌شنبه ۱۹ خرداد با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی آمریکا و سه کشور اروپایی در شورای حکام، تلاشی خطرناک برای پاک‌سازی و سفیدشویی مسئولیت متجاوزان و جنایتکاران است.»

توقف راستی‌آزمایی پس از حملات به تأسیسات هسته‌ای

غریب‌آبادی تاکید کرد: «همانگونه که در اسناد آژانس نیز ثبت شده است، حملات رژیم صهیونیستی و آمریکا به تأسیسات هسته‌ای ایران، فعالیت‌های راستی‌آزمایی را متوقف و بازرسان آژانس را به دلایل ایمنی از ایران خارج کرد.»

معاون وزیر امور خارجه تصریح کرد: «اکنون آمریکا می‌خواهد آثار حمله غیرقانونی خود را به پرونده‌ای علیه جمهوری اسلامی ایران تبدیل کند.»

هشدار درباره وارونگی مسئولیت

غریب‌آبادی نوشت: «این وارونگی مسئولیت است: تأسیسات تحت پادمان را هدف قرار می دهند، ایمنی هسته‌ای و امکان راستی‌آزمایی را مختل می کنند، سپس از شورای حکام برای فشار بر ایران استفاده می کنند.»

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: «شورای حکام نباید محل سفیدشویی تجاوز نظامی و انتقال هزینه آن به کشور قربانی باشد. حمله به تأسیسات تحت نظارت آژانس و ایجاد اخلال در مسیر راستی‌آزمایی، باید موضوع مسئولیت بین‌المللی عاملان آن باشد نه مبنایی برای صدور قطعنامه علیه کشوری که قربانی این اقدامات بوده است.»

وی در پایان نوشت: «پادمان با قطعنامه‌سازی تقویت نمی‌شود؛ با محکومیت حمله به تأسیسات تحت پادمان، احترام به حقوق اعضا، پاسخگو کردن متجاوزان نظامی و بازگرداندن آژانس به مسیر فنی و بی‌طرفانه تقویت می‌شود.»

منبع خبر: ایرنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24