Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264

Bourse24 Ads 304

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس‌جمهور آمریکا بداند که اگر هر اقدام محاسبه نشده‌ای را در سرزمین ایران اسلامی - نه در جزیره خارک که در هر نقطه کشور - انجام دهد پاسخی دریافت خواهد کرد که در تاریخ ثبت می‌شود.

رئیس کمیسیون امنیت ملی: پاسخی به آمریکا می‌دهیم که در تاریخ ثبت شود | آمادگی بالای نیروی‌های مسلح در خارک

بورس24 : رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: رئیس‌جمهور آمریکا بداند که اگر هر اقدام محاسبه نشده‌ای را در سرزمین ایران اسلامی - نه در جزیره خارک که در هر نقطه کشور - انجام دهد پاسخی دریافت خواهد کرد که در تاریخ ثبت می‌شود.

ابراهیم عزیزی عصر پنجشنبه ۲۱ خردادماه ۱۴۰۵ در حاشیه مراسم گرامیداشت سپهبد شهید محمد باقری، رییس فقید ستاد کل‌ نیروهای‌ مسلح و همسر و دختر شهیدش که در مسجد امام صادق (ع) واقع در میدان‌ فلسطین تهران برگزار شد گفت: رئیس‌جمهور متوهم آمریکا از ابتدای جنگ ۱۲ روزه و پیش از آن، همواره تهدیداتی علیه کشورمان داشته است. اما بدون شک جمهوری اسلامی ایران پاسخ قاطع، کوبنده، دردناک و پشیمان کننده‌ای به اقدامات و رفتارهای آنها خواهد داد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بدون شک نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در تمام نقاط کشور، مرزی و سرزمینی و جزیره خارکی را که رئیس‌جمهور متوهم و پریشان‌گوی آمریکا از آن نام برده است، آماده هستند.

نیروهای مسلح در جزیره خارک از آمادگی بالایی برخوردارند

وی اظهار داشت: بنده به اتفاق همکارانم از جزیره خارک بازدید کرده‌ام، نیروهای مسلح ما از آمادگی بالایی در این جزیره برخوردار هستند. البته این را بدانید که دست رئیس‌جمهور آمریکا خالی است و هیچ گونه دستاوردی در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان کسب نکرد. وی حتی نتوانست به هیچ یک از اهدافی که اعلام کرده بود - تجزیه، تسلیم و براندازی - برسد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه آمریکا شکستی فاحش و مفتضحانه را در جنگ رمضان تجربه کرد، گفت: فرار بیش از ۹ هزار نفر از نیروهای آمریکایی از خلیج فارس، فرار ناوگان‌ها و تجهیزات آمریکایی‌ها در خلیج اقیانوس هند و آن سوی مرزهای آبی، انهدام بالغ بر ۱۴ پایگاه آمریکایی‌ها در منطقه، شکست خفت‌باری را متوجه آمریکایی‌ها کرد، بنابراین رئیس‌جمهور آمریکا راهی جز همین لفاظی‌ها ندارد.

وی تصریح کرد: رئیس‌جمهور آمریکا بداند که اگر هر اقدام محاسبه نشده‌ای را در سرزمین ایران اسلامی - نه در جزیره خارک که در هر نقطه کشور- انجام دهد پاسخی دریافت خواهد کرد که در تاریخ ثبت می‌شود.

عزیزی با بیان اینکه نیروی های مسلح در اوج آمادگی، یکپارچه و متحد آماده هستند، تاکید کرد: به ملت ایران می‌گویم که مطمئن باشید، نیروهای مسلح ما حتی بیش از جنگ ۴۰ روزه، آماده رویارویی با دشمنان ملت ایران - به ویژه آمریکایی‌ها - هستند، بنابراین جای هیچ گونه نگرانی و دغدغه نیست و ایران همچنان فاتح، پیروز و سرافراز میدان است.

مراسم گرامیداشت نخستین سالگرد شهادت سپهبد شهید محمد باقری بعد از ظهر امروز با حضور خانواده‌های معظم شهدا، همرزمان این شهید عالیقدر، فرماندهان و جمعی از مسئولان لشکری و کشوری برگزار شد. در این مراسم سردار حسین معروفی معاون فرهنگی، اجتماعی و رسانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار احمدرضا رادان فرمانده فراجا، سردار حسن کرمی معاون عملیات فراجا، سردار علی فدوی مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران، حجت‌الاسلام علی‌اکبر ناطق‌نوری عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس حضور داشتند.

منبع خبر: خبر فوری

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24