Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 306
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 304

منابع دولتی پاکستان ادعا کردند اسلام‌آباد و قطر تماس‌های تازه‌ای با آمریکا و ایران برای توقف حملات نظامی و بازگشت دو طرف به روند مذاکرات بر اساس تفاهم‌نامه اسلام‌آباد برقرار کرده‌اند و با وجود تشدید دوباره درگیری‌ها، پاکستان همچنان به حفظ این تفاهم‌نامه خوش‌بین است.

میانجی‌گری تازه پاکستان و قطر برای توقف درگیری ایران و آمریکا

بورس24 : منابع دولتی پاکستان ادعا کردند اسلام‌آباد و قطر تماس‌های تازه‌ای با آمریکا و ایران برای توقف حملات نظامی و بازگشت دو طرف به روند مذاکرات بر اساس تفاهم‌نامه اسلام‌آباد برقرار کرده‌اند و با وجود تشدید دوباره درگیری‌ها، پاکستان همچنان به حفظ این تفاهم‌نامه خوش‌بین است.

تلاش مشترک پاکستان و قطر برای آتش‌بس

منابع دولتی پاکستان به خبرگزاری آناتولی گفتند پاکستان و قطر تماس‌های تازه‌ای با آمریکا و ایران برقرار کرده‌اند تا دو طرف را به توقف درگیری‌های نظامی و بازگشت به مذاکرات «مطابق توافق» ترغیب کنند.

یک منبع نزدیک به روند میانجی‌گری گفت: «پاکستان همراه با قطر با واشنگتن و تهران در تماس است تا دو طرف را برای پایان دادن به خصومت‌ها و بازگشت به مذاکرات مطابق توافق متقاعد کند.»

تفاهم‌نامه اسلام‌آباد زیر فشار تحولات منطقه‌ای

این منبع به تفاهم‌نامه اسلام‌آباد اشاره داشت که ماه گذشته میان رؤسای جمهور آمریکا و ایران امضا شد و بر اساس آن، دو طرف ۶۰ روز فرصت یافتند تا توافقی برای پایان دائمی جنگ چندماهه خود نهایی کنند.

وزارت خارجه کشورمان درباره تحولات اخیر تنگه هرمز و تجاوزات ایالات متحده اعلام کرده است: «حملات جنایتکارانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران طی ۴۸ ساعت گذشته به بهانه واهی واکنش به حوادث ادعایی در ارتباط با چند کشتی عبوری متخلف در تنگه هرمز در روز سه‌شنبه، نه تنها نقض آشکار بند ۴ ماده ۲ منشور سازمان ملل است بلکه نقض فاحش بندهای یک و پنج یادداشت تفاهم خاتمه جنگ و مستمسکی برای توجیه عدم پایبندی مستمر آمریکا به تفاهم خاتمه جنگ است.»

اولویت فعلی؛ توقف درگیری‌ها پیش از مذاکرات فنی

این منابع پاکستانی همچنین اعلام کردند که پیش از دور اخیر درگیری‌ها، مذاکره‌کنندگان آمریکا و ایران قرار بود ظرف یک یا دو هفته برای گفت‌وگوهای فنی در اسلام‌آباد دیدار کنند.

این منبع گفت: «اکنون شرایط متفاوت است و اولویت نخست میانجی‌ها، متقاعد کردن دو طرف به توقف درگیری‌هاست.»

با این حال، وی افزود اسلام‌آباد همچنان امیدوار است به‌زودی میزبان دور بعدی مذاکرات فنی باشد.

منابع یادشده همچنین اظهار کردند که اقدامات نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان «عامل اصلی» اجرا نشدن تفاهم‌نامه اسلام‌آباد به شمار می‌رود.

منبع خبر: ایسنا

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24