به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت فرآورده های دامی و لبنی بهار دالاهو از تولید و فروش خود تا پایان تیر ماه سال 1405 گزارش داد.
به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت فرآورده های دامی و لبنی بهار دالاهو از تولید و فروش خود تا پایان تیر ماه سال 1405 گزارش داد. این شرکت در تیر ماه به فروش 423 میلیارد تومانی دست یافت تا جمع فروش 4 ماهه شرکت به 1523 میلیارد تومان بالغ گردد.
در دوره مشابه سال گذشته (4 ماهه منتهی به تیر 1404) درآمد عملیاتی حاصل از فروش محصولات 599میلیارد تومان بود. به این ترتیب بهار دالاهو موفق به ثبت رشد 154 درصدی فروش در دوره مالی مورد بررسی شد.
براساس این گزارش شرکت در دوره مذکور 261 میلیارد تومان فروش داخلی و 1275 میلیارد تومان فروش صادراتی داشته است.
248 میلیارد تومان از کل فروش 4 ماهه داخلی و 1232 میلیارد تومان معادل 84 درصد از صادرات محصولات حاصل شده است. 60 درصد از فروش داخلی حاصل شده را گروه محصول شیر به خود اختصاص داده و پر متقاضی ترین محصول شرکت در داخل کشور محسوب می گردد. هم چنین در بین محصولات صادراتی 37 درصد از سبد درآمدی به گروه محصول خامه و روغن اختصاص یافته است.















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.