بورس24: فروش شرکت شیر پاستوریزه پگاه زنجان با نماد «غزنجان» در دوره ۹ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ به بیش از ۳۷.۲ هزار میلیارد ریال رسید؛ رقمی که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۱۰۲.۶ درصد افزایش دارد.
به گزارش کدال نگر بورس24 ، شرکت شیر پاستوریزه پگاه زنجان در توضیح عملکرد دوره ۹ماهه منتهی به ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ اعلام کرد فروش شرکت از ۱۸ هزار و ۳۶۲ میلیارد ریال در دوره مشابه سال قبل به ۳۷ هزار و ۲۰۶ میلیارد ریال رسیده است. به این ترتیب، فروش «غزنجان» در این دوره حدود ۱۸ هزار و ۸۴۴ میلیارد ریال، معادل ۱۰۲.۶ درصد، افزایش یافته است.
شرکت، تغییر در ترکیب سبد محصولات و اصلاح نرخ فروش را از عوامل این رشد عنوان کرده و گفته است تمرکز بر تولید و فروش محصولات سودآورتر، در بهبود عملکرد اثرگذار بوده است.
بر اساس توضیحات پگاه زنجان، کنترل هزینهها و بهای تمامشده، گسترش بازارها و جذب مشتریان جدید نیز در افزایش فروش و رشد سودآوری شرکت نقش داشتهاند.















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.