تسنیم: مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق تهران با اشاره به افزایش درجه حرارت هوا در اوایل هفته آینده از مردم خواست که در ساعات ۱۱ تا ۱۵ و ۱۹ تا ۲۳ برق کمتری مصرف کرده و با جلوگیری از ایجاد بار اضافی در شبکه، موجب خاموشی نشوند.
سید محمد هاشمی گفت: بر اساس گزارش سازمان هواشناسی کشور مبنی بر افزایش دما در روزهای آینده، 100 اکیپ عملیاتی مناطق 21 گانه این شرکت با فرماندهی ستاد مدیریت بحران شرکت، نسبت به مدیریت حوادث و خاموشی های احتمالی در شهر تهران اقدام خواهند کرد.
وی در مورد اینکه آیا با توجه به گرمای هوا و افزایش مصرف برق تمهیدات لازم برای عدم خاموشی اندیشیده شده، گفت: روزهای شنبه و یکشنبه گرمای هوا به اوج خود یعنی 41 درجه رسید و در پی آن استفاده از وسایل سرمایشی افزایش یافت.
وی افزود: با توجه به استفاده بیشتر از وسایل سرمایشی امکان محدودیت در انتقال بار توزیع ویا فوق توزیع نیز وجود خواهد داشت که لزوم رعایت بیشتر مردم برای جلوگیری از وقوع این اوضاع را می طلبد.
هاشمی پیک مصرف برق را در شهر تهران در روز یکشنبه هفته جاری 4100 مگاوات اعلام کرد و افزود: ایجاد اشکال در شبکه توزیع برق بستگی به رفتار متقاضی دارد، یعنی اگر به ترانس یا فیوزهای برق تنفس و استراحت ندهیم تجهیزات خسته شده و دچار مشکل می شود.
وی خاطر نشان کرد: از مردم تقاضا می کنیم، زمان افزایش درجه حرارت و ساعات پیک مصرف؛ برق کمتری مصرف کنند.
جزئیات از روش احتمالی اختصاص بنزین به هر کد ملی
محمد حسین مصباح، کارشناس اقتصادی گفت: ۳۰ میلیون لیتر بنزین به خودروهای...
یارانه جدید دولت به حساب چه کسانی واریز شد؟
یارانه نقدی مرحله ۱۸۶ مربوط به مردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوارها...
قالیباف: ما هر چقدر قدرت نظامی داشته باشیم ولی اگر مردم گرسنه باشند و رشد اقتصادی نداشته باشیم دوام نمیآوریم
رئیس مجلس شورای اسلامی امنیت و اقتصاد را لازم و ملزوم هم دانست و گفت:...
واکنش دفتر معاون اول رئیسجمهور به شایعه بنزین ۸۰ هزار تومانی
عباس پازوکی نوشت: در پی انتشار ادعای ساختگی برخی کانالهای غیررسمی مبن...
سود خالص علیبابا بیش از ۷۵ درصد سقوط کرد | علیبابا میان توسعه هوش مصنوعی و افت سود گرفتار شد
سود خالص علیبابا، غول تجارت الکترونیک چین، در پی افزایش چشمگیر سرمایه...
سخنگوی کمیسیون انرژی: اولویت دولت کاهش مصرف است، نه افزایش قیمت
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی چند طرح برای...
آمریکا از اعمال «سختترین تحریمهای تاریخ» علیه ایران خبر داد
وزیر خزانهداری آمریکا در ادامه سیاست فشار حداکثری واشنگتن علیه تهران،...
رییس کل بانک مرکزی خبر داد: اصلاح و احیای بانک ایران زمین با همکاری دو قوه
اظهارات اخیر رئیس کل بانک مرکزی درباره وصول مطالبات از بانک ایران زم...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.