Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 295
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 306
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 304

استاندار هرمزگان با تاکید بر بازگشت کامل ثبات در تردد در تمامی محورهای مواصلاتی استان گفت: دشمن در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام مانده است.

استاندار هرمزگان: ثبات در محورهای مواصلاتی استان برقرار شد

بورس24 : استاندار هرمزگان با تاکید بر بازگشت کامل ثبات در تردد در تمامی محورهای مواصلاتی استان گفت: دشمن در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام مانده است. 

محمد آشوری تازیانی عصر روز شنبه در بازدید میدانی از پل‌های تخریب‌ شده در پی حملات بامدادی ارتش آمریکا، ضمن محکومیت این تجاوز آشکار، افزود: در این حملات، تاسیسات حیاتی آب‌شیرین‌کن روستای بنجی که معیشت و آب شرب بیش از ۲۰ روستا و جمعیتی بالغ بر ۱۰ هزار نفر را تامین می‌کرد، هدف قرار گرفت که این اقدام، مصداق بارز جنایت جنگی و نقض آشکار حقوق بشر توسط قدرت‌های استکباری است.

مدیریت جهادی و بازگشایی مسیرهای ارتباطی

وی با اشاره به هماهنگی بی‌نظیر دستگاه‌های اجرایی، نهادهای حاکمیتی و نیروهای مسلح در ساعات اولیه حمله، اظهار کرد: دشمن با هدف اختلال در ارتباطات جاده‌ای و دسترسی به بندر استراتژیک بندرعباس، چهار دستگاه پل در مسیرهای اصلی را مورد تهاجم قرار داد، اما به فضل الهی و با تدبیر و مدیریت جهادی، این توطئه‌ها در کمتر از چند ساعت خنثی شد.

استاندار هرمزگان در خصوص آخرین وضعیت راه‌های ارتباطی استان، خاطرنشان کرد: با وجود تخریب فیزیکی بخشی از پل‌ها و تونل‌ها، با بهره‌گیری از حداکثر توان بخش خصوصی و عمومی، مسیرهای جایگزین و کنارگذرها به‌سرعت ساماندهی و فعال شدند.

آشوری تازیانی بیان کرد: هم‌اکنون هیچ مشکل جدی در حوزه تردد بین هرمزگان و سایر استان‌های کشور وجود ندارد و همه محورهای مواصلاتی باز و روان هستند.

تدابیر اضطراری برای رفع مشکل آب‌شیرین‌کن بنجی

وی با اشاره به خنثی‌سازی حملات تروریستی ارتش آمریکا به تاسیسات آب‌شیرین‌کن و وضعیت تامین آب مناطق آسیب‌دیده، ادامه داد: اگرچه تاسیسات آب‌شیرین‌کن منطقه مورد اصابت قرار گرفته، اما با بسیج امکانات و اقدامات جهادی، اختلالی در روند خدمت‌رسانی به مردم عزیز ایجاد نشده و عملیات بازسازی و تعمیر این تاسیسات با جدیت در دستور کار قرار دارد تا در روزها و هفته‌های آینده، شاهد بازگشت پایدار آب به این مناطق باشیم.

انسجام ملی؛ پاسخی به پرخاشگری‌های دشمن

استاندار هرمزگان با تاکید بر اراده پولادین مردم مقاوم جنوب و همبستگی ملی، گفت: دشمن گمان می‌کرد با جنایت‌های تروریستی می‌تواند چرخ‌های توسعه و آرامش را در استان متوقف کند، اما امروز مردم شاداب‌تر از همیشه در صحنه هستند و این پرخاشگری‌ها نه‌تنها خللی در عزم ملی ایجاد نکرد، بلکه اتحاد و همدلی مسئولان، نیروهای مسلح و مردم را بیش از پیش به نمایش گذاشت.

در پی تجاوز شب گذشته دشمن آمریکابی به برخی زیرساخت‌ها، چهار نقطه از محورهای ارتباطی استان دچار خسارت شدند.

بر اثر این حمله ها، تونل شهید میرزایی مسیر رفت و برگشت، پل رودخانه شور در محور بندرعباس - سیرجان و ۲ پل در محور سه‌راه میناب به سمت رودان آسیب دیدند.

همچنین در ادامه تهاجم دشمن به زیرساخت‌های استان هرمزگان، شب گذشته آب‌شیرین‌کن بونجی در غرب شهرستان جاسک مورد حمله قرار گرفته و در اثر آن، تأمین آب آشامیدنی ۲۰ روستا با جمعیتی حدود ۱۰ هزار نفر با اختلال کامل مواجه شده است.

منبع خبر: انتخاب

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

captcha

بورس ۲۴ را دنبال کنید

آخرین اخبار و تحلیل‌های بازار سرمایه را از دست ندهید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 300
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 287
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24