Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

متخصصان علوم پزشکی دانشگاه ایلی‌ نوی با تاکید بر خواص ضدسرطانی فوق‌ العاده کلم بروکلی، روش جدید را برای افزایش ماندگاری این سبزی مغذی و مفید ارائه کرده‌اند.

مجله علمی دانشگاه ایلی نوی؛ کلم بروکلی به دلیل خواص ضد سرطانی شناخته ‌شده‌ای که دارد باید حتما در رژیم غذایی گنجانده شود. هر چند باید به گونه‌ ای نگهداری شود تا به سرعت در یخچال فاسد نشود.

«جک جوویک»، محقق دانشگاه ایلی‌نوی گفت: برای آن که خاصیت ضدسرطانی بروکلی افزایش یابد اولین نکته مهم این است که برداشت این محصول از مزرعه تا انتقال به مراکز خرید باید طی دو تا سه روز انجام شود.

وی افزود: در مرحله بعد استفاده همزمان از دو ترکیب که به طور طبیعی از گیاهان گرفته می‌شوند قبل از برداشت محصول، وجود فاکتورهای ضدسرطانی بروکلی را افزایش داده و مدت زمان ماندگاری آن را پس از برداشت طولانی‌تر می‌سازد.

این متخصصان به منظور افزایش خاصیت ضدسرطانی کلم بروکلی و افزایش ماندگاری آن، ابتدا ترکیب غیرسمی «متیل جاسمونات» را قبل از برداشت محصول به مدت چهار روز روی کلم‌ها اسپری کردند. در ابتدا این ترکیب موجب شد در بروکلی‌ها «اتیلن» آزاد و فاسد شود.

سپس محققان برای رفع مشکل اتیلن، مجددا روی همین کلم‌ها ترکیب «۱- متیل‌سایکلوپروپِن» را اسپری کردند که با این روش در روند فاسد شدن سریع این محصول وقفه ایجاد شد.

کلم بروکلی منبع غنی از ریزمغذی‌ها است زیرا مقادیر قابل توجهی از ویتامین C، کاروتنوئید، فیبر خوراکی، کلسیم و اسید فولیک در آن وجود دارد. همچنین کلم بروکلی منبع سرشاری از فیتوکمیکال‌هاست که خاصیت ضدسرطانی دارند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24