رژیم صهیونیستی برای جلوگیری از نفوذ نیروهای حزب الله لبنان در هر جنگ آینده و حمایت از شهرک های صهیونیست نشین مبادرت به ساخت دیوارهای سیمانی اطراف این شهرک ها از جمله حانیتا در نزدیکی مرزهای لبنان کرده است.
به گزارش ایرنا ، پایگاه خبری صهیونیستی« واللا» افزود: فرماندهی ارتش اسراییل در منطقه شمال ، این تصمیم را اخیرا در چارچوب طرح اقدامات دفاعی اتخاذ کرده تا مانع نفوذ نیروهای حزب الله به شهرک ها برای تحقق اهدافی که سید حسن نصرالله ترسیم کرده است، شود.
احداث این دیوار سیمانی ضخیم دراطراف شهرک صهیونیست نشین حانیتا نزدیک مرزهای با لبنان که درمقابل شهرک لبنانی عیتا الشعب قرار دارد، شروع شده است.
این پایگاه صهیونیستی خاطرنشان کرد: ارزیابی های ارتش اسراییل بعداز عملیات نیروهای حزب الله در کشتزارهای شبعا و تهدیدهای دبیرکل حزب الله برای نفوذ و سیطره بر شهرک ها در منطقه الجلیل موجب اتخاذ طرح اقدامات دفاعی شد.
واللا افزود:اجرای طرح اقدامات دفاعی اسراییل از دو روز قبل و بدنبال عملیات گسترده نیروهای نظامی یگان الجلیل در مرزها و شناسایی نقاط ضعف که ممکن است حزب الله برای نفوذ از آنها در جنگ های آینده و انجام عملیات های پیچیده استفاده کند، شروع شده است.
این پایگاه صهیونیستی به نقل از منابع نظامی ارشد در فرماندهی ارتش صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی تاکید کرد که تهدیدهای سید حسن نصرالله برای نفوذ به شهرک ها به ویژه نزدیک مرزهای لبنان به دور از واقعیت نیست.
این منابع نظامی رژیم صهیونیستی همچنین تاکید کرده اند که ارتش این رژیم برای مقابله با هر سناریویی از جمله تخلیه شهرک ها در مواقع اضطراری و جلوگیری از نقوذ و سیطره سریع نیروهای حزب الله بر مناطق مرزی بعداز شروع درگیری های نظامی مستقیم آماده است.
منابع صهیونیستی تاکید کرده اند که ساخت تاسیاست دفاعی در اطراف شهرک های صهیونیست نشین درطول مرزهای فلسطین اشغالی با لبنان از جمله حانیاتا چندین هفته طول می کشد.
رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کرده اند که ارتش این رژیم این طرح را در مرزهای با سوریه نیز اجرا خواهد کرد.
این رسانه ها درعین حال خاطرنشان کرده اند که این طرح فقط در بخش هایی از مرزهای سوریه که گروه های تروریستی تکفیری مانند جبهه النصره حضور دارند، اجرا نخواهد شد.
برای نخستینبار در ایرانول؛ تأیید اعتبار مالیاتی دو پروژه روانکار پیشرفته
شرکت نفت ایرانول برای نخستینبار در تاریخ فعالیت خود، تأییدیه دریافت ح...
محسن رضایی: پاسخ آمریکا به شروط ایران ناکافی است؛ ابهامات باید برطرف شود
محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت ملی، با اشاره به آخرین وضعیت مذاکرات...
هشدار زرد هواشناسی برای ۲۶ استان؛ احتمال بالا آمدن آب رودخانهها
سازمان هواشناسی با صدور هشدار سطح زرد، از فعالیت سامانه بارشی در ۲۶ اس...
آمریکا بهدنبال قطع مسیرهای زمینی تجارت ایران با همکاری ترکیه و پاکستان
وزیر خزانهداری آمریکا مدعی شد واشنگتن در چارچوب کارزار فشار اقتصادی ع...
زلنسکی: جنگ خاورمیانه و انسداد تنگه هرمز باعث افزایش قیمتها شده است
ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، با اشاره به پیامدهای اقتصادی جنگ...
مخبر: ایران برای حفظ امنیت ملی، فراتر از مرزهایش به دشمن ضربه میزند
محمد مخبر، مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در واکنش به اظهارات اخیر مق...
تغییر مدیریتی در پتروشیمی فنآوران؛ رفیقدوست از مدیرعاملی پتروشیمی فنآوران استعفا داد | خوانزاده سرپرست شد
با پذیرش استعفای حسین رفیقدوست از مدیرعاملی شرکت پتروشیمی فنآوران، ع...
رونمایی همراه اول از نسخه ارتقایافته سوپراپلیکیشن «شاد»
وزیر آموزش و پرورش در جریان بازدید از زیرساختهای فنی و تغییرات نسخه ج...














نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.