Bourse24 Ads 261
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 281
تبلیغ بورس24

Bourse24 Ads 264
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 236
تبلیغ بورس24

خط تولید وانت پی‌ یو وان (جایگزین وانت پیکان) در حالی هفته آینده در ایران خودرو تبریز شروع به کار می‌کند که برخلاف برنامه‌ریزی قبلی این شرکت، تولید وانت پیکان متوقف نخواهد شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در حالی که طبق برنامه‌ریزی ایران خودرو و بر اساس مصوبه دولت برای توقف تولید وانت پیکان از ابتدای سال 94، قرار بود تولید این محصول در اسفند امسال متوقف و یک نمونه از آن راهی موزه خودرو شود، اما این برنامه تغییر کرده و تولید وانت پیکان همچنان ادامه خواهد داشت.
در نمایشگاهی که اخیراً در عراق برگزار شد، مذاکراتی در مورد صادرات وانت پیکان به عراق صورت گرفت و ظاهراً قرار است تولیدات این محصول از سال 94 به بعد بابت صادرات به عراق ادامه یابد.
به این ترتیب تولید وانت پیکان در کارخانه ایران خودرو تبریز متوقف نخواهد شد و تولید این خودرو با هدف صادرات ادامه خواهد یافت.
قرار بود تولید وانت پیکان به دلیل اینکه امکان نصب دو ایربگ بر روی این خودرو فراهم نیست، تا پایان سال جاری متوقف شود.
در عین حال، تولید وانت پی یو وان به عنوان جایگزین وانت پیکان از 19 اسفندماه به طور رسمی در ایران خودرو تبریز آغاز خواهد شد.
قرار است این مراسم با حضور رئیس سازمان محیط زیست، مسئولان سازمان استاندارد و وزارت صنعت برگزار شود.
وانت پی یو وان(کاریا) بر روی پلت فرم پژو 405 طراحی شده و دارای موتور 1700 سی‌سی چهار سیلندر است.
این خودرو در دو نوع بنزینی و پایه گازسوز با ترمز ضد قفل هیدرولیک، فرمان هیدرولیک با قابلیت تاشو و گریبکس پنج دنده ارائه می‌شود.

این مطلب را با دیگران به اشتراک بگذارید :

نظرات :

شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.

شما هم نظر دهید

برای ارائه نظر خود وارد حساب کاربری خود شوید



پاسخ به سوالات بورسی شما
Bourse24 Ads 250
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 276
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 265
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 271
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 143
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 273
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 208
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 259
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 25
تبلیغ بورس24
Bourse24 Ads 27
تبلیغ بورس24